Karadayı Feride Tokaları Artık Moda!

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Karadayı Feride Tokaları Artık Moda!
Bu konu; Karadayı Feride Tokaları Artık Moda hakkında bilgiler vermektedir.


Sevgili melekler, televizyon ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Karadyı 'yı büyük bir heyecanla izliyoruz. Dizide Hakime Hanım'ı canlandıran Bergüzar Korel de tam döneme uygun giyim tarzı ve hoş takılaroyla dikkat çekiyor. İşte Feride'nin saçına taktığı o hoş tokalar da şimdilerde moda oldu. Tüm bayanların ilgizini çeken ve beğenilen bu tokalar, Bendis takı markasına ilham verdi ve onlar da Feride'nin bu hoş takılarını tasaralayarak satışa sundu.


bendis_toka-396.jpg




Karadayı dizisi yepyeni bir takı koleksiyonuna ilham verdi. Fenomen dizinin baş kadın karakteri Feride'nin zarafet ve şıklığını tamamlayan aksesuarları, kendini sıra dışı hissetmek isteyen tüm kadınlar için Bendis markası ile satışa sunuldu.

Bendis; hayatında her daim farklılıklar yaratan "Güçlü" ve "Özel" kadınlara, "çok özel" tasarımlar sunan yepyeni bir takı markası. Ay Tanrıçası Bendis'in adını taşıyan markanın ilk koleksiyonu ise, Karadayı dizisinin güçlü, kendinden emin, ilkelerinden taviz vermeyen kadın karakteri Feride'den yola çıkılarak hazırlanan aksesuar serisi oldu. Bir diziden ilham alarak ilk tasarım ürünlerini hazırlayan Bendis, aksesuar dünyasında yerini aldı.
 
Geri
Üst