MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Ekim 2008 #1 karakalem AŞKKK... karakalem aşkk... Aşk; vazgeçmektir gözlerinden.Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır... Son düzenleme: 18 Ekim 2008
karakalem aşkk... Aşk; vazgeçmektir gözlerinden.Geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 18 Ekim 2008 #2 Cevap: karakalem AŞKKK... arkadaşlar biraz uğraştım olmadı zuzu65 in sayesinde başardım sağolsun... teşşekürler zuzu65
Cevap: karakalem AŞKKK... arkadaşlar biraz uğraştım olmadı zuzu65 in sayesinde başardım sağolsun... teşşekürler zuzu65
zuzu65 Yeni Üye Üye 18 Ekim 2008 #3 Cevap: karakalem AŞKKK... estağfurullah görevimiz her zaman yardımcı oluruz ben ve arkadaşlarım yeterki sizler sorun...bu arada güzel paylaşım teşekkürler arkadaşım
Cevap: karakalem AŞKKK... estağfurullah görevimiz her zaman yardımcı oluruz ben ve arkadaşlarım yeterki sizler sorun...bu arada güzel paylaşım teşekkürler arkadaşım
MEÇHUL Daimi Üye Üye 19 Ekim 2008 #7 Cevap: karakalem AŞKKK... aşk meleği ve neclacım teşşekkürleriniz için asıl ben teşşekür ederim beğendiyseniz ne mutlu banaa🙂🙂
Cevap: karakalem AŞKKK... aşk meleği ve neclacım teşşekkürleriniz için asıl ben teşşekür ederim beğendiyseniz ne mutlu banaa🙂🙂
B beklenenbebis Forum Okuru 14 Ocak 2011 #8 AŞKI DELİYE SORDUM ÖYLE GÜLDÜ Kİ KORKTUM SONRA DÖNÜP DEDİKİ BEN NEDEN DELİ OLDUM