Kardeşini seç kampanyası

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Kardeşini seç kampanyası
Arkadaşlar nette gezinirken çok güzel ve çok özel bir site buldum..Öncelikle duyarlı yaklaşımından dolayı siteyi kurmakta emeği geçen herkese şahsım adına teşekkür ederim..

orda bir köy var uzakta..o köy bizim köyümüzdür
Gitmesekte ...görmesekte.. o köy bizim köyümüzdür..

TIKLA

Site kurucusu hakkında ufak bir bilgi arkadaşlarım.

www.kardesinisec.com

1 Ekim 1944 İzmir doğumluyum. Arkeolog olup, yıllardır fotoğraf ile uğraşıyorum. Eski bir gazeteciyim. Milliyet Gazetesi’ nde Abdi İpekçi ekolünde yetiştim. Son 25 yıldır reklam ve moda fotoğrafçısı olarak hayatımı sürdürüyorum. Stüdyom İstanbul’ da Osmanbey’ de. Usta bir fotoğrafçıyım dersem abartmış sayılmam. 15 yıldır kafamda bir coşku yaşatıyordum. Kardeşten kardeşe giden, bir dost eli olmalıdır diye düşünüyordum hep. Böylece çocukların ve gençlerin ülkelerine yabancılaşmamasını da sağlayacaktım. Sonunda bu coşku, rastlantıyla gün ışığına çıktı. Fotoğraf ağırlıklı şehir kitapları yapmaya karar vermiştim. İlk şehir olarak da kendime Diyarbakırı seçtim. Neden seçtim onu da bilmiyorum. Demek ki görev saati gelmiş... Orada kaldığım ilk altı günde, güzel vatanımın çarpıcı öbür yüzünü gördüm. Açlık ve yokluk sınırının altındaki çıplak bebeleri gördüm. Saat 11 de derste midelerini tutup açlıktan kıvranan öğrenciler gördüm. Sokaklarda artıkları yiyen çocukları gördüm...Ve 15 yıldır uygulamaya geçemiyen projem gün ışığına çıktı. Bu projede kardeşler, kardeşlerini tanıyor ve yardım birebir gönderiliyor. Para dışında her türlü yardım yapılabilir. Para hiçbir zaman amacına ulaşmıyor. Bebeden bebeye, çocuktan çocuğa ,abladan abiden, kardeşine giden bu kutsal yolda, biz sadece aracıyız. . Çocuklarım kardeşlerini bulmaya başladı.Evet onlar benim, bizim çocuklarımız. Koliler yağıyor. Açlık ve yokluk sınırının altındaki okullu çocuklar hedef kitlemiz. Hedefimiz şimdilik 100.000 çocuk...Neden daha fazlası olmasın ?

Kardeşinizi seçerek onun ihtiyaçlarını gönderiyorsunuz para felan ödenmiyor. Şimdi ihtiyacı cengiz abisi tarafından karşılanan ve okul kazanan kızımızın yazdıkları burada.

 
Cevap: Kardeşini seç kampanyası

Türkiye'de yapılan güzel işlerden bir tanesi bu. Site kurucusu sayın Cengiz Tünay Beyefendiye duyarlı davranışı ve yüz bin öğrenciye destek için oluşturduğu sitesi için sonsuz kere sonsuz minnettarım.

Kazancımla, birilerinin sevinmesine yardımcı oldunuz.

Bende başvuruda bulundum. Seçtim kardeşimi :)

Haydi sizlerde kardeşinizi seçin, okumak için can atan fakir bir öğrencinin defteri kitabı eli kolu olun... Kesinlikle para ödenmiyor arkadaşlarım bilginiz olsun sadece ihtiyaçlarını karşılıyorsunuz.


Kolay gelsin.
 
Cevap: Kardeşini seç kampanyası

bunu biliyorumm öz kardeşimin böyle bir kardeşi var okulca toplaşıp onalra kitap defter vs kırtasiye ve giyim gibi yardımlar yapıyorlardı halen devam ediyorlarmı bilmiyorum...ama çok güzel birşye paylaşımınız için teşşekkürler sayın adminlerimiz emeği geçen herkese teşşekürler...

evimizde kullanmadığımız kitap vs kırtasiye araçları yada imkanımız varsa alabileceğimz giysi gibi yardımlar yapmak gerekiyor bu kardeşlerimizin bizlerden çok daha ihtiyacları var bunlaraa....eşimle konuştum bizde kardeşimizi seçicezzzzzzz.....
 
Cevap: Kardeşini seç kampanyası

ya ben dımdı batmandan bı ogretmenı ardım yanı ogrencının ogretmenını yardıım etmeyı ıstıorum ama bende unıversıte ogrencısıyım bana bı yardım edrmısınız ne gıbı bı yarmımım olabılır...
 
Cevap: Kardeşini seç kampanyası

şimdi anlamadığım bu verilen adrestenmi aradın yada başka bir şekildemi ulaştın?

Öğretmenle konuştuğunu söylemişsin zaten verilen linkteki adreste para falan olayı yok orda bazı ayrıntılar belirtilmiş
öğrencinin defteri kalemiv.s gibi eksikliklerini giderebilirsin:)
 
Geri
Üst