Karındaki Bebek hareketlerinde azalma yaşayan kadınlar var mı

Z

ZİNGELA

Forum Okuru
Karındaki Bebek hareketlerinde azalma yaşayan kadınlar var mı

Bebek hareketlerinde azalma melek kadınlar kulübü hamilemiyim forum'da


Kızlar herkese haypırlı haftalar dilerib :en 5,5 aylık hamileyim bu iki gündür bebeğimin karnımdaki hareketlerinde bi azalma hissediyorum. Bana mı öyle geliyor diye bugün sabahtan beri şekerli şeyler de yiyerek bebeğimin hareketlerini inceledim ama gördüğüm kadarı ile hareketlerinde azalma var bu bi şeye işaret mi ne yapmamı tavsiye ediyorsunuz. ?
 
Selamlar hayatım. Bebeklerin hareketlerinde istikrar beklemek biraz saçma oluyor. Doktor kontrolüne gitmenizde tabiki bi fayda var ama genel olarak özellikle 30 lu haftalardan sonra artık amaçsız bir halden ziyade ruhsal hayatına özgün bir şekilde devam eder azalır artak bunu sıkıntı yapmaman gerekiyor.

30 lu haftalardan sonra her bebek kendi hareketlerini geliştiriyorlar. Gün içinde bebekler normalden daha az oynayacaktır. Yani siz hareketle iken bebek için beşik etkisi yapacak bu hareketler bebeğin uyumasını ve hareketsiz olmasını sağlayacaktır. Doktor Kağan Kocatepe'nin yaptığı açıklamalar aşağıda seni rahatlatacaktır hayatım.

Bu videoyu incele bebeklerin hareketleri neden azalır soruna cevaplar bulamaz isen lütfen doktorunla görüş. Bence bir sıkıntı yok boşuna evham yapıyorsun.

 
Geri
Üst