Karkim K8 Karışık Bitkisel Aromatik Su Kullananlar...

T

TİTAN

Forum Okuru
Karkim K8 Karışık Bitkisel Aromatik Su Kullananlar...
karkim bitkisel aromatik sular
karkim k8, bitkisel su, fallop kanallarını açıcı, gebelikte alternatif tıp, faydaları, ile ilgili bilgileri burada bulabilirsiniz

k8-1e1.jpg


Sevgili melekler,
Gebe kalmakta sorunlar yaşayan melekler için ,internette gezinirken bulduğum bitkisel bir sudan bahsetmek istiyorum.Bu su fallop kanallarında ki tıkanıklıkların açılmasında fayda sağlıyormuş.Bu suyla ilgili diğer bilgileri aşağıda ki yazıda bulacaksınız.

Eğer bu sudan kullananlar varsa bu konu başlığı altından paylaşımlarda bulunsunlar böylece diğer meleklere fayda sağlamış olurlar.

Bilgilere geçmeden önce önemli bir uyarı yapalım.Hiçbir ilacı (bitkisel ya da kimyevi) doktorunuza danışmadan kullanmayınız.Burada yazılanlar sadece bilgi amaçlıdır..

Karkim K8 Karışık Bitkisel Aromatik Su 1 lt (Kadında Kısırlığa Karşı Yardımcı)


Kadınlarda fallop kanallarını açma özelliğine sahiptir.Yumurtalık zarı iltihabı yumurta oluşmaması adet düzensizliği rahim iltihabı,miyom teşekkülü gibi kısırlığa neden olabilecek sorunların giderilmesinde kullanılmaktadır. Bitkilerin çiçek ve yapraklarından Modern Buhar Distilasyonuyla elde edilen Aromatik Suyudur.

3 ay düzenli bir şekilde kullanıması tavsiye edilmektedir.

İçindekiler: Civan Perçemi, Adaçayı, Defne, Mersin, Meyan Kökü, Kekik, Aslan Pençesi, Hıltan Tohumu, Tarçın, Yapışkan Otu, Isırgan Yaprağı, Böğürtlen Kökü, Hayıt Tohumu, Şerbetçi Otu, Kereviz Tohumu, Su Teresi Tohumu, Gilaburu, Altın Otu, Biberiye, Soğan Tohumu, Kırk Kilit. Günde 3 kez; yarımşar çay bardağı miktarında, içerisine bir tatlı kaşığı polen ve bal karıştırılarak, tercihen aç karnına alınabilir. Pastörize edilmiştir. Türk Gıda Kodeksine Uygundur. Konsantredir. Kapak açıldıktan sonra buzdolabında saklamak koşuluyla 15 gün içerisinde tüketilmelidir. Işıktan Koruyunuz. 3 ay düzenli şekilde devam ediniz. T.K.İ.B nın 01.11.2006 tarih ve G55-0296-G-00019 sayılı izni ile üretilmiştir.
 
Geri
Üst