karmaşıklar içerisindeyim önerisi olan var mı:(

  • Konbuyu başlatan kpsszede
  • Başlangıç tarihi
K

kpsszede

Forum Okuru
karmaşıklar içerisindeyim önerisi olan var mı:(
Merhaba arkadaşlar,internette dolaşırken buldum burayı bende bi sorunumu paylaşmak istedim.son sınıf üniversite öğrencisiyim.şu ana kadr iki ilişkim oldu ne yazık ki ikiside okuldandı.ilk sevgilimle aşk ne bilmediğim için çıkmıştım,herkes zamanla seversin dedi ama tam tersi zamanla soğudum ondan işin kötüsü ayrılamadım bi türlü o erkek olmasına rağmen hiç bi işi halledemez,sürekli benden yardım ister,hatta ödevlerini yaptırmaya çalışırdı,özgüveni düşük bi insandı hep o dertliydi sürekli trip atardı bi de cimrinin önde gideniydi ama çok temiz ve saf suratlı olduğundan herkes suçu benim üzerime attı ayrılınca birbirimize kimseye bişey anlatmama sözü vermiştik zaten biten bi ilişkinin ardından kötü konuşmak istemem ya neyse,bütün kız arkadaşları (ortak arkadaşlarımız) benden uzaklaştı hatta bana yeniden birlikte olun diye baskıda bulundular bu süre zarfı içindede sürekli onun saçma sapan davranışlarına maruz kaldım.
bir kaç ay sonra bu sıkıntının içinde ikinci sevgilim oldu kahretsin ki o da sınıftan o yalnızlık anı içinde birden sevgili buldum kendimi onunla,o tam tersi yanımda bir erkek olduğunu hissettirebilen biriydi ama davranışları ve istekleri çok uç noktaydı,evlenmeden önce bir şeyler yaşamak için beni zorlayınca ayrıldım.
keşke burda bitse hikaye şimdi gerçekten aşık olduğumu hissediyorum ilk defa birine ama ne yapsam bilmiyorum,zeki ,yakışıklı bir çocuk arada sırada görüşüyoruz aslında ilk sene geldiğimde aşık olmuştum ona ama sonra unutmuştum arkadaş grubumuza o da katılınca yeniden bir şeyler oldu içimde ama o da okuldan !!! ne yapsam bilmiyorum ve de çapkın bi tipe benziyo davranışları bir soğuk bir sıcak anlaşılmaz ama bende artık yoruldum ,gerçekten güvenebileceğim bi kişi istiyorum.
sizce ne yapmalıyım melekler ne önerirsiniz? onu göreceğim gece yattığımda uyuyamıyorum bile heycandan ondada bir şeyler ama bilmiyorum :((((
 
bu kadar hayal kırıklığının üstüne bir yenisi daha eklenirse senin için çok kötü olur gerçektende güvenebileceğin adam gibi adam biri olmalı olacaksa. ama bu devirde böyle biri çok zor.. umarım karşına dürüst ve hoşlanacağın biri çıkar. o çocuktan da hoşlanıyomuşsun ama onunda davranışları bi sıcak bi soğuk muğlak, umarım herkese mavi boncuk dağıtan tiplerden değildir. eğer öyleyse tam bi umutsuz vaka.. Allah karşına iyi insanlar çıkarsın ne diyim..
 
cnm neden hep bırılerıne sığınmaya çalışıyosunkı bıraz kendı ayaklarının uzerınde durmayı öğren.illa hayatında biri olması gerekmiyo şuan.hemde okuldn birisyle çıkmamaya çalış artık.biraz kafanı dinle boşver onu görünce heycanlan iyidr heycanlanmak.hemen çıkıp herşeyi bozma zamana bırak rahatla.
 
canim ya zirt pirt birileriyle cikip ucuz kiz olma bak daha yasin kücük olmasina ragmanen iki sevgili eskitmissin simdi ise ücüncüye bakiyorsun. evlenecegin yasa geldiginda kacinci olacak kocan olacaak kisi. ucuz olan herseyin deyeri olmaz. sen pahali ol herkesle birlikte olmaki deyerli olasin ve deyerin bilinsin.
 
Bence okuldan 1 den fazla kişiyle konuşmak yanlış. Etrafındaki insanlar seni yanlış anlayıp, hakkında yanlış düşüncelere kapılabilirler. Bence boşver canım sevgilin mi var derdin var demektir ama ynede sen bilirsin...:)
 
2 kötü ilişkiden sonra bi de üstüne bu eklenirse bence pek hoş olmaz biraz kendini toparlaman lazım bence ve kendini bu düşüncelerden uzaklaştırman lazım eğer sürekli onu düşünüp durursan sonucları pek iç acıcı olmaz sonunda üzülen yeniden sen olabilirsin adımlarını dikkatli at. Hakkında hayırlısı neyse o olsun..
 
canım bence bir dur nefes al biraz zaman ver kendine birinden ayrılıp birine hemen koşma biz kızlar ne yazık ki birinden ayrılınca başkasını bulup o boşlugu doldurmak isteriz ama ne yazık ki bu sürede sectiğimiz insanlar hep yanlış insanlar oluyor o yüzden biraz zaman ver kendine az biraz kendine dön bu acele ne anlamıyorum ya .... birde ayrıldıktan sonra arkadaşlarının sana sırt dönmesi cok yanlış anlamıyorum bu insanları iki insan arasındaki olay başkalrını etkilemez ama biz insanlar bunları pek beceremiyoruz nedense her neyse canım sen kendine zaman ver biraz herşey gönlünce olsun canım ....
 
Geri
Üst