Kartepe Kayak Merkezi - İzmit

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Kartepe Kayak Merkezi - İzmit
izmit kartepe kayak merkezi izmit karlıtepe karlıtepe karlı tepe karlı tepe otelleri
Kartepe kayak merkezi 1650 mt. Yükseklikte Kartepe dağı üzerine kurulmuştur.

Kartepe Kayak Merkezi Konaklama
Kartepe kayak merkezinde bir adet Green Park a ait 5 yıldızlı otel bulunmaktadır. Otel 12 ay boyunca faaliyettedir. Kartepe kayak merkezi Green Park Hotel 14 katlıdır ve ayrıca 50 adet 2 oda 1 salon apart binası bulunmaktadır.

Kartepe kayak merkezinde Geyikalanında Restoran ve Kadıkonağı toplanma alanında bulunan fast food dışında tüm outletler ana binadadır. Kartepe kayak merkezinde 250 otel odası olup Green Park Oteldeki 219 standart oda çift yataklıdır. 29 oda french bed odadan oluşmaktadır. Kartepe kayak merkezinde, Green Park otelde ayrıca 500 kişilik Şimşek restoran konuklara hizmet vermektedir. Green Park Otelde ayrıca balo salonları, klüp ve barlar ile toplantı salonları bulunmaktadır. Kartepe kayak merkezinde kayak kaydıktan sonra konuklar Green Park Otelin kapalı yüzme havuzunda dinlenebiliyor. Green Park Otelde Sauna, Fitness, Bilardo gibi aktiviteler de mevcut.

Kartepe kayak merkezinde kayak malzemeleri kiralamak için kayak odası bulunuyor ve kayak dersleri için kayak hocaları var.

Kartepe Kayak Merkezi Pistler
Kartepe kayak merkezinde 4 lift 3 telesiyej 1 teleski mevcut olup pist uzunlukları 400 m ile 3500 m arasında değişmekte. Kartepe kayak merkezinde kayak sezonu aralık sonlarından şubat sonuna kadar sürüyor. Kartepe kayak merkezinde kar kalınlığı normal şartlarda 80- 200 cm arasında değişiyor.

Kartepe Kayak Merkezi Ulaşım
Kartepe kayak merkezi Maşukiye'ye 15 km. , İzmit'e 25 km olup İstanbul'a 1 saat 15 dakika ve Bursa'ya 2 saat uzaklıktadır.
 
Cevap: Kartepe Kayak Merkezi - İzmit

emeğine sağlık canım paylaşımın için teşekkürler
 
Geri
Üst