Kaşarlı tavuk sarması

Julieт

Julieт

Yeni Üye
Üye
Kaşarlı tavuk sarması
kaşarlı tavuk sarma
MALZEMELER
4 adet kemiksiz tavuk göğsü
1 su bardağı kaşar peyniri rendesi
1 çay kaşığı karabiber
1 su bardağı un
1 adet yumurta
Kızartmak için: Sıvı yağ


HAZIRLANIŞI
Önceden kasaba kemiklerini çıkarttırdığınız ve incelttirdiğiniz tavuk göğüslerini mutfak tezgahına yayın, 1 su bardağı kaşar peyniri rendesini, 1 çay kaşığı karabiber ile karıştırın. Tavukların içine bu harcı doldurun. Rulo biçiminde sarın.
Önce una, sonra yumurtaya bulayın Sıvı yağı kızdırın. Tavukları içine atıp, çevirerek kızartın.
Not: Tavuk rulolarının açılmaması için kürdanla tutturun. Kızarttıktan sonra kürdanları çıkarabilirsiniz.



 

Benzer İçerikler

suskun_gız
Cevaplar
1
Görüntüleme
684
Ayışık
Ayışık
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
813
*MeleK*
suskun_gız
Cevaplar
3
Görüntüleme
2K
toi avec moi
toi avec moi
Gül Hanım
Cevaplar
0
Görüntüleme
617
Gül Hanım
Gül Hanım
Üst