Katlanabilir fonksiyonel yer yatakları

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Katlanabilir fonksiyonel yer yatakları
sünger yatak modelleri, yer yatakları, üçe katlanır sünger yataklar, katlanır yatak modelleri ile sizlerleyiz.

Sünger yataklar her zaman için hepimizin bir kurtarıcısı olmuştur. Evimize gelen yatılı bir misafir için bazen yatak sıkıntısı yaşarız. Bu esna da taşıması oldukça kolay olan sünger yatak modelleri devreye girerek misafirimiz için yatak sorunu ortadan kalkar.

Son moda yatak modellerin de tüketicinin de oldukça rağbet ettiği bir model var ki oda katlanır yer yatakları... Katlanabilir yer yatak modelleri inanılmaz bir kullanım kolaylığının yanısıra rahat konforlu bir yatak oluyor. Yazlıkçılar, yayla evi olanlar, öğrenciler, ve ev ortamların da olduğu kadar kamp kuranların çok beğenerek kullandığı çok amaçlı katlanır yataklar, tek ve çift kişilik modelleri ile yer sıkıntısını ortadan kaldırıyor.

Hatta bazı modeller var ki katladığınız da puf koltuk modeline dönüşerek oturma alanı oluşturuyor. Bunun yanın da katlanıp bir çantaya konulabilen yatakları dilediğiniz her yere götürebilir arabanızın bağajına sığdırabilirsiniz.

Katlanır yatak markası denince akla gelen ilk isimlerden olan işbir yatak, farklı renk ve desen seçenekleri ile tüketiciye üçe katlanan yatak seçeneklerini sunuyor. Bunun yanın da farklı yatak markaları da aynı şekil de farklı desen kumaş seçenekleri ile katlanan yataklarını tüketici ile buluşturmaya devam ediyor.

Ek bir yatak için yerim yok diyenlere alternatif bir çözüm getiren katlanan yatak modellerini kolaylıkla evinizin bir köşesine yerleştirebilir gerekli olduğun da ise açarak yatak olarak kullanabilirsiniz.

333.JPG
0002511_aldora-katlanir-canta-yatak-960x960.JPG
47978351071480099281.JPG
Banner-9-1282x854.JPG
basic.JPG
Katlanır_Yatak_Minder-_-Yesil_4.JPG
Mobilya_3364423.JPG
s-l1000.JPG
wellmatt-loft-katlanir-yatak-1774.JPG
 
Geri
Üst