Kavitasyon yaptıranlar kavitasyon yaptırmak istiyorum önerileriniz nedir acıyor mu ?

K

kavitasyon

Forum Okuru
Kavitasyon yaptıranlar kavitasyon yaptırmak istiyorum önerileriniz nedir acıyor mu ?
Özellikle bel bölgeme kavitasyon yaptırmak istiyorum. Bu kavitasyonun tam olarak anlayabileceğimiz şekilde anlamı nedir ? Neler yapmak gerekiyor. Bunu kimler yapıyor artı yapılırken uyuşturulma durumu nedir iğnelerde vs ağrı oluyor mu ameliyat sonrası neler yaşıyoruz bu konuda bana acilen bilgi verebilir misiniz ? Tşmk
 
Selamlar, siz olayı tamamen yanlış anlamışsınız iğne vs yok tahmin ediyorum Konu hakkında araştırma yaparak buradan size bilgi vereceğiz. Tam ameliyat olmaması gerekiyor ama dediğim gibi kavitasyonu araştıralım ki net bilgiler olsun size ve sizin gibi yaptırmak isteyenlere :)
 
Liposuction yani hani deri altına girilerek lazer yardımı ile eritilen yağların çekilmesi olayının aksine bu liposuctionın alternatifi olarak ortaya çıkmış bir zayıflama yöntemiymiş. Risksiz yani sıfır risk olarak gösteriliyor.

Kavitasyon Nasıl yapılıyor ? Nasıl uygulanıyor ?

Seans şeklinde düşükultrason dalgaları ile zayıflamasının istenildiği alanlara uygulanıyor. Seansların kaç kere yapılacağı ve nasıl uygulanacağı bu işi yapanlar tarafından belirleniyormuş. Yani kişiden kişiye kavitasyon ulgulamasından alınan sonuç ta farklılık gösterebiliyormuş. Artı bu işlem yapıldığında örneğin kollarınızda çok fazla yağ var ise uygulama sonrasında kaslarda bir sıkıntı ya da zayıflama damarlarda deformasyon gibi durumlar kesinlikle olmuyormuş. Yani direkt olarak bölgesel şekilde zayıflama gerçekleşiyormuş.

Hangi hastanelerde Kavitasyon Yaptırabilirim ?

Bu işin uygulayıcı hastanelerini araştırmanız gerekiyor. Bulunduğunuz şehirde google üzerinden arama yaparak bunu yapan ve uygulayan hastaneleri ve güzellik merkezlerini bulabilirsiniz.

Anestezi kesme biçme ağrı var mı ?

Hayır bu uygulamada anestesi olmuyor. Hatta yaptığım araştırmada, bunu uygulatan kişilerin kesinlikle ağrının sıfır olduğunu ifade ettiklerini okudum. Titreşimle yapıldığından dolayı ağrı olmuyor biraz sızlama oluyormuş rahatsızlık veriyormuş ama uygulama bittiği andan itibaren şak diye kesiliyormuş. Artı uygulamanın yapıldığı alanda biraz ısı yükselmesi de oluyormuş. Ee ısı arttığında ne yapılıyor derseniz kullandıkları bir jel var ve o ısısı yükselen alana onu dtekrar sürüyorlarmış olay bu.

Bu durumu yaptıran kişilerin de konumuza yazması bilgileri dahada zenginleştirecektir.

Saygılar.
 
Kavitasyon, düşük ultrason dalgalarına dayanan, anestezisiz, iz bırakmadan, ağrısız, sızısız bir şekilde vücuttaki yağı eritmek demektir. Bir çok kişi bu yöntemle bir kaç cm incelme elde etmektedir. Tabi bu incelme durumu kişiden kişiye , yaşa,hormonal değişime göre farklılık gösterebilir. Uygulama 35 dk sürmekle birlikte ; karın,kalça iç ve dış bacaklara uygulanmaktadır. Minimum seas sayısı 6-10 dur. Uygulama esnasında ısı ve titreşim hissedilebilir. Aşırı ısınma hisettiğiniz taktirde uygulayıcıya bunu belirttin muhtemelen jel tatbik edicektir.
 
Bir kaç yerde paylaşılmış resimler gördüm gerçek ise gerçekten işe yarıyor diyebilirim. De acaba nereler yapıyor ki ? durun onuda bi araştırayım :D
 
Aslında yağ aldırmak kadar etkili değil . Birde diyetle egzersizle uygulamanın desteklenmesi lazım . Şunuda belirtelim 120-130 kiloya sahip kişilerde etkili bir yöntem değilmiş. .Nerde yapıldığına gelirsek bir çok özel hastane ve güzellik merkezlerin de bu işlem yapılıyor.

kavitasyon.jpg
 
Geri
Üst