kaynana fun culuppppp

Cevap: kaynana fun culuppppp

ben evli değilim...bir kaynanam da yok..inşallahta olmaz.. ama ne olursa olsun bence iyi bir kaynana yoktur..kim ne derse desin..hep bir prüz çıkıyor ve çıkartıyor kaynana..çevremdekilerden gördüğüm kadarıyla...

haklısın canım iyi bi kaynana daha görmedim ama benimki kadar kötü bi kaynana da yoktur herhalde hiç sevmiyorum sevmeyide düşünmüyom

Aslina bakarsak bizlerde,gelecegin kaynana adaylariz,yinede ceken bilir.Sanirim gelinlerede kaynanalarada iyilik olmuyor.Iki zit kutup iste,birinin oglu olan digerinin kocasi,gelde cik isin icinden.

ay nezaman açtınız burayı yaw görmemişim ben allah allah öncelikle hayırlı olsunm hepimize şimdi gelelim kaynanaya ben kayın validemi çok sewiodum ewlenmeden önce yuzunu göremiodum vede ewlendikten sonrada 10m sene canıma okudu oğlu onu tutmasada benide yuymuyodu hele beni hiç kaileye almıodu başlarda senmisin kaileye almıyan canına okudum valla terk ettim onu kaynanam yuzunden gözümün karalığını anladı yani eşim ve barışmak için biraz uğraştı benimle allah aşükür ondan sonra bana karşı çok iyi oldu ama annesi zavallı kadın benle uğraşmaktan vaz geçmedi tabi şu anda 2 sene oldu konuşmı-uyoruz kaynanamlarla çokkkkkkkkkkkkkkkkkk mutluyıumeşim herşeyim bitanem o görüşüyo annesiyle babasıyla zaten üst katımda oturuylar hahahahaha ama ben tanımıyorum hiçbirini kayınpederim hariç hiçbirini heğpsi ölü hahahahaha kaynanacım seni sewiorum demeyi inan bana çok isterdim ama haketmiosun zerresini bile haketmiosun damlasını bile sen beni haketmiosun kaynanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Amanınn orkidemm sen çok geri kalmışın yaa:D:DHerşeyin fanı varda kaynanın fanı olmazsa olurmu yaa:D:DSende kaynanı çok sevenlerdensin:D:DO kadar seviyorsunkii nasılda haykırıyorsun:zuha:

Hoşgeldinn aramızaa😀

Geri