RefRa Daimi Üye Üye 2 Haziran 2011 #11 Oyy yerim ben bunu yahu ne tatlıymış bu böyle 🙂 Gözleri falan çok güzel. Minicik patileri 🙂 Benim kedilerimi gönderem sana arkadaş olsunlar 😀 Allah bağışlasın cemoş ablam 😀
Oyy yerim ben bunu yahu ne tatlıymış bu böyle 🙂 Gözleri falan çok güzel. Minicik patileri 🙂 Benim kedilerimi gönderem sana arkadaş olsunlar 😀 Allah bağışlasın cemoş ablam 😀
EnCey Daimi Üye Üye 3 Haziran 2011 #12 ooyhh yavrum benımm o gözlerin boncukluğuna burnun pembeliğine bak yaa... Maşallah
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Haziran 2011 #13 HaYaL' Alıntı: Ben Belenimi hiç yalancı çıkarır mıyım 🙂 Ayyyyyyyyy canımm benim ben yerim ama bunu ne kadar minnak bişey yaaa.🙂 Genişletmek için tıkla ... Dimedim mi ben ama 😀
HaYaL' Alıntı: Ben Belenimi hiç yalancı çıkarır mıyım 🙂 Ayyyyyyyyy canımm benim ben yerim ama bunu ne kadar minnak bişey yaaa.🙂 Genişletmek için tıkla ... Dimedim mi ben ama 😀
nese355 Aktif Üye Üye 15 Haziran 2011 #14 Cemoş um maşallah çok tatlıı...🙂eminim sizin evin maskotudurrr🙂
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 26 Haziran 2011 #16 Çok tatlıı ya gözleri mawişmi banamı öyle geldiii?Allah sahibine bağışlasın😀
CeMoŞ Daimi Üye Üye 27 Haziran 2011 #17 evet çitoo maviştii yeşil oldu süt mavisiymişş allah razı gelee teyzesi