Olsun be gizemlim ALLAH sağlığına zarar vermesin çok şükür zamanla alırsın daha yaşın çok genc Stres yapma kendine...
inş cnm ya alayım başka biişey istemiyorum
Olsun be gizemlim ALLAH sağlığına zarar vermesin çok şükür zamanla alırsın daha yaşın çok genc Stres yapma kendine...
Olu tatlım valla sen beni 49 kilo yap dile benden ne dilersen ama işin zor sölim yani 81 kiloyum çünkü 😀
hayalim elin deymişken azıcıkta bana versene kız kilondan ahh ahh bende 55 olmak istiyorum gizemli bacım anlıyorum senii çokk ii hemde ...sen yiyip alamıyon bende yiyemediğim için alamıyorum offf....
offfff offfff cnm keşke alabilsek hayal bize bölüştürsün versin 😀

keşkee o değil bacım zayıflıktan güzeldim cirkin oldum
ivett hayalimm verir gı....
kıyamam ben sana cnm evet zayıflık başa bela ya ne gysen yakışmıyor kmiklerin belli olur 🙁
benim katılıyorum sana bacım....gayet iyi anlıyorum seni ne fazla kilo iyi ne de az kilo iyi herşeyin ortası güzell yahu....aynen öle becerikli gızımbenim katılıyorum sana bacım....gayet iyi anlıyorum seni ne fazla kilo iyi ne de az kilo iyi herşeyin ortası güzell yahu....

aynen cnm ortası olsa süper olcak ama nerdeeeee :küstüm:canım benim bir arkadasım var ona balık yagını tavsiye etmiştim ama kilo alması için değil hafızası güçlensin diyeydi hafızasını güçlendirdi fakat iştahınıda açtı 7-8 kilo almıştı 1 ay içti bıraktı ama o gün bugündür iştah açıldı sorma gitsin 🙂) sürekli diyet yapıyor garibim kilo almayayım diye ki bu kızcagız diyet nedir bilmezdi 🙂) balık yagının gazabına ugradı her rejiminde de bana düşmanıymısım gibi bakıyor 🙂) ee haksızda sayılmaz 🙂 sanada önerebilirim bizim akrabalardan cocuklarına cok iciripte faydasını görenler oldu.
zayıflıyorum çabuk ama inş zayıflamam :hıms: