Kilolu kadınlar için elbise modelleri var mı?

  • Konbuyu başlatan Meyrakar
  • Başlangıç tarihi
M

Meyrakar

Forum Okuru
Kilolu kadınlar için elbise modelleri var mı?

Kilolu kadınlar için elbise modelleri melek kadınlar kulübü kilolu kadın elbiseleri forum'da.​

Kızlar bu son yıl m bedenden xl bedene geçtim kıyafet bazen bulmakta güçlük çekiyorum. Birden hızlı kilo almamın sebebi de doğumdan sonra böyle kilo aldım bir de doğum kilolarımı veremedim aksine üstüne de aldım iki beden üstüme eklendi. Şimdi kuzenin nişanı var aile arasında kilolu kadınlar için elbise modelleri diye baktığımda çok aşırı kilolular için çıkıyor. Bana göre modeller de var mıdır acaba?
 
Merhabalar
Aslında kilolarınızı verebilirsiniz kendinizi m bedene tekrar döndürebilirsiniz. İnternetten çok güzel değişik elbise modelleri bulabileceğiniz siteler var. Örneğin Trendyol hepsiburada gibi sitelere bir göz atmanızı tavsiye ederim. Tabii elbise modeli incelerken ne istediğiniz nasıl bir modele baktığınız da önemli. Kilolu kadınlar için elbise modelleri konusunda ınstagram'dan da satış yapan mağazalara bakabilirsiniz.

Kilolu olan arkadaşlarımız nasıl giyinmeli en önemlisi de bu aslında. Giyindikleri biraz olsun ince gösteren bölgesel kiloları kapatacak şekilde giyinmek için tüyolar bulabileceğiniz yazımız hemen aşağıda. "Kilolu bayanlar için giyim ipuçları" konulu yazımızı aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst