merve_69 Üye Üye 10 Ocak 2008 #1 Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! menajer olmak kenan imirzalıoğlu menajeri kenan imirzalıoğlunun menajeri evet arkadaşlar soru belli buyrun; NOT:İstediğiniz Kişinin Resimlerini Koyabilirsiniz! ilk önce bn başlayayım bari: Rammstein Grubunun... Chester Bennigton Buyrun Resmi... Mike Shinoda Korn Grubu şimdi aklıma pek bişi gelmio geldiği ara yazarım:becky:
menajer olmak kenan imirzalıoğlu menajeri kenan imirzalıoğlunun menajeri evet arkadaşlar soru belli buyrun; NOT:İstediğiniz Kişinin Resimlerini Koyabilirsiniz! ilk önce bn başlayayım bari: Rammstein Grubunun... Chester Bennigton Buyrun Resmi... Mike Shinoda Korn Grubu şimdi aklıma pek bişi gelmio geldiği ara yazarım:becky:
--AŞKIM-- Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #2 Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! ıste bu bayanın menejerı olmak ısterdım dunyalar guzelı Burcu Kara
Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! ıste bu bayanın menejerı olmak ısterdım dunyalar guzelı Burcu Kara
UzakMavi Yeni Üye Üye 26 Mayıs 2008 #3 Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! --AŞKIM--' Alıntı: ıste bu bayanın menejerı olmak ısterdım dunyalar guzelı Burcu Kara Genişletmek için tıkla ... valla kalp kalbe karşı yaaaa 😀 ilk aklıma gelen isim burcuydu canım zuzum benim yaw 😀 senide burcumuda çok seviyorum
Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! --AŞKIM--' Alıntı: ıste bu bayanın menejerı olmak ısterdım dunyalar guzelı Burcu Kara Genişletmek için tıkla ... valla kalp kalbe karşı yaaaa 😀 ilk aklıma gelen isim burcuydu canım zuzum benim yaw 😀 senide burcumuda çok seviyorum
CaRiZmA Vip Melek Üye 28 Mayıs 2008 #4 Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! Valla ben kimsenin menajeri olmak istemezdim, aslinda bana bnir menajer lazim. kim gönüllü 😀
Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! Valla ben kimsenin menajeri olmak istemezdim, aslinda bana bnir menajer lazim. kim gönüllü 😀
aSqimSin Yeni Üye Üye 28 Mayıs 2008 #5 Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! Kenan İmirzalıoğlu =)
İzmirella Yeni Üye Üye 29 Mayıs 2008 #7 Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! bendee ulaşş ay ın menajerii olsamm.. hepp yanınnda olsammm .. bana sarkılar söylesee ... 🙂
Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! bendee ulaşş ay ın menajerii olsamm.. hepp yanınnda olsammm .. bana sarkılar söylesee ... 🙂
*jellibon* Daimi Üye Üye 5 Haziran 2008 #8 Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! bende lee ryan ahanda işte bu
Hülya Yeni Üye Üye 19 Temmuz 2008 #9 Cevap: Kimin Menajeri oLmak isterdiniz!! hiç kimsenin uğraşamam sanatçı kaprisiyle 😀