MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Aralık 2008 #1 Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar başlayın bakalımm size çektırenleri yazmayaa.... ben başlıyorum Kimseden çekmedim, kaynanamdan çektiğim kadar
başlayın bakalımm size çektırenleri yazmayaa.... ben başlıyorum Kimseden çekmedim, kaynanamdan çektiğim kadar
CaRiZmA Vip Melek Üye 4 Aralık 2008 #2 Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar Kimseden cekmedim.... kimseden cekmedim yawww hep ben cektiriyorum millete
Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar Kimseden cekmedim.... kimseden cekmedim yawww hep ben cektiriyorum millete
kar_tanesi Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #3 Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar kimseden cekmedim ögretmenlerden cektigim kadar
MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Aralık 2008 #4 Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar kimseden çekmedimm iğnlerden çektiğim kadar
esra Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #5 Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar kimseden çekmedim eski patronumdan çektiğim kadar
MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Aralık 2008 #6 Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar kimseden çekmedimmm oğlumun sadık karan amannn şarkısından çektiğim kadarrr
Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar kimseden çekmedimmm oğlumun sadık karan amannn şarkısından çektiğim kadarrr
zuzu65 Yeni Üye Üye 4 Aralık 2008 #7 Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar kimseden çekmedim iyi niyetlerimden çekdiğim kadar
MEÇHUL Daimi Üye Üye 4 Aralık 2008 #8 Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar kimseden çekmedimm ödemeli arayanlardan kadar
kaprisli Yeni Üye Üye 6 Aralık 2008 #9 Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar kimseden çekmedim iş arkadaşımdan çektiğim kadar
MEÇHUL Daimi Üye Üye 14 Aralık 2008 #10 Cevap: Kimseden çekmedim, ...`dan çektiğim kadar ne çok çektiren varmışş bizeee yasıkk bizeee 🙂