Kına kokusunu nasıl geçirebilirim saçımdan?

  • Konbuyu başlatan kızgınhatun
  • Başlangıç tarihi
K

kızgınhatun

Forum Okuru
Kına kokusunu nasıl geçirebilirim saçımdan?

Kına kokusu nasıl geçer melek kadınlar kulubü kına kokusu nasıl giderilir forum'da.​

Annemin bir arkadaşının aklına uydum ve saçlarıma kına yaktım. Ama renk fena değil koku çekilmez. Saçtaki kına kokusu nasıl geçer arkadaşlar. Şampuan boca ettim köpürttüm ne ettiysem geçmedi. Kına kokusunu nasıl geçirebilirim önerileriniz vardır inşallah arkadaşlar. Geçirecek bir yöntem olsun lütfen yoksa gece uyuyamam ben bu kokudan yaa midemi bulandırıyor. Ellerime kına yaktığımda bu kadar kötü kokmazdı saçta mı bu kadar kötü kokuyor anlamadım.
 
Merhaba
Ya aslında bakacak olursak o kadar kimyasallar yerine saçımızı kına ile boyasak hem doğal hem misler gibi ama tabii ki sizin gibi kokusundan rahatsız olanlar olabilir. Kına kokusuna alışkın olmayanlar için kına kokusu çok ağır gelebilir. Hele onu saça ele sürdüğünüzde verdiği koku bambaşka oluyor. Aslında hani diyorlar ya kimyasal olmayan doğal ürünlerin kokusu çok kötü oluyor gerçekten öyle ama sağlıklı bakacak olursanız da. Saçlarınıza sürdüğünüz kına kokusunu nasıl çıkarabilirsiniz buna bakalım isterseniz. Kına kokusunu geçirmenin yollarından biri onun kokusundan daha ağır bitkisel yöntemler denemektir. Örneğin lavanta hoş kokusu ve kötü kokuları bile bastıran bir yapısı vardır. Lavanta yağı ile saçlarınıza hoş koku verebilirsiniz. En azından kınanın ağır kokusu size gelmemiş olur. Zaten kınalı saçlarınızı 4-5 yıkamada kokusunun bayağı azaldığını da farkedebilirsiniz.

Kına yakmak bizim kültürümüzde de bir gelenek haline gelmiş artık. Kına gecelerinde bayramlarda kına yakmak adet olmuş. Ninelerimiz bile saçlarına kına yakarmış. Peki ''kına neden yakılır'' hemen yazımızdan inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst