Kiremitte Levrek Balığı

*MeleK*

*MeleK*

♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥
Yönetici
Kiremitte Levrek Balığı
kiremitte levrek kiremitte balık
Malzemeler
2 kg levrek balığı
3 kuru soğan
1 demet maydanoz
200 gr tereyağı
1 limon
1 su bardağı beyaz şarap
1 çay kaşığı kırmızı biber
Tuz, beyazbiber


Yemeğin Tarifi
Balıkları temizleyip, iyice yıkadıkıtan sonra tuzlayarak 10 dakika kadar dinlendirin. Temiz kíremetin üzerine tereyağı sürüp fırında kızdırın, balığı üzerine yerleştirin.
Soğan ve maydanozu ince ince kıyarak, tuz ve beyazbiberle birlikte mutfak robotunda karıştırın. Hazırladığınız karışımı balığın üzerine sürerek 200 derece ısıdaki fırına verin. Fırında 15-20 dakika pişirdiğiniz balığın üzerine beyaz şarap dökerek servis yapın.
 

Benzer İçerikler

suskun_gız
Cevaplar
0
Görüntüleme
802
suskun_gız
suskun_gız
ms_enemy
Cevaplar
0
Görüntüleme
915
ms_enemy
ms_enemy
*MeleK*
Cevaplar
0
Görüntüleme
926
*MeleK*
Üst