Kirpiklerimi Doğal Yollarla Nasıl Uzatırım?

TİTAN

*Melekler Mekanı*
Kirpiklerimi Doğal Yollarla Nasıl Uzatırım?
kirpik uzatma, kirpikleri doğal yollarla uzatma, kirpikler nasıl uzar



Sevgili melekler, her kadının hayali olan etkileyici bakışların sebebi ok gibi gür kirpikler artık hayal değil! Eğer kirpikleriniz istediğiniz formda değilse, ufak tefek bazı dokunuşlar, istediğiniz kirpiklere ulaşmasını sağlayacaktır. Bunun için yapmanız gereken aşağıda sıraladığımız 5 doğal kirpik uzatma formülünden birini uygulamak...


kirpikler.jpg




1- Aynı ölçüde, Ceviz yağı, Sarımsak yağı, Fındık yağı, Susam yağı, Badem yağı, Zeytin yağı, bir şişede karışım yapılır.

Bu karışımı gece yatarken kirpik diplerine ve kaşınıza düzenli olarak sürmeye gayret edin.

2- Bir çorba kaşığı badem yağı, bir tatlı kaşığı buğday özü yağı ve bir tatlı kaşığı soya yağının içine 3'er adet ceviz ve fındık koyun. Bu karışımı kısık ateşte 10 dakika ısıttıktan sonra süzün.

Süzerken içine bir çay kaşığı lanolin ekleyin.

Karışımı küçük bir cam kavanoza koyun, her gece yatmadan önce kulak temizleme çubuğu ile hafifçe kirpik diplerine sürün. Sürerken gözünüze kaçırmamaya özen gösterinin.

3- 1 bardak suyu kaynatın, içine, 1 çay kaşığı hint yağı ve 12 gr kakao yağı (1 yemek kaşığından biraz az) ekleyip karıştırın.

Karışımı koyduğunuz kabı sıcak su dolu bir başka kabın içine yerleştirip krem kıvamına gelene kadar ısıtın.

Krem haline gelen bu karışımı, 15 gün boyunca, yatmadan önce kirpiklerine sürün. Gözünüze kaçmamasına dikkat edin. Sürme işlemini kirpik kökünden uca doğru uygulayın.

Hazırladığınız karışımı boş bir maskara kabının içine koyup uygulamanız sizin için daha kolay olacaktır.

4- Badem yağı yağ asitleri açısından oldukça zengindir ve bu sayede kirpikler için nemlendirici görevi görerek kırılmaları engeller. Ayrıca nemlenen kirpikler normale oranla çok daha çabuk uzar ve parlak bir görünüm kazanır.

Uygulama: Badem yağı kirpiklere gece yatmadan önce uygulanmalıdır. Gözler ilk olarak günün makyajından arındırılmalı ve temizlenmelidir. 1-2 damla yeterli olacaktır. Gözünüze badem yağını kaçırmamaya özen gösterin ve kirpiklerinize parmaklarınız veya pamuklu çubuk yardımıyla uygulayın.

5- 1 tatlı kaşığı buğday özü yağı, 2 çorba kaşığı Hint yağı, 1 tatlı kaşığı lanolin, 3 adet fındık, 3 adet ceviz içini benmari usulüne göre ısıtın. Daha sonra bu benmari yöntemiyle ısıttığınız karışımı süzüp küçük bir cam kavanoz içine koyun.

Kaş ve kirpikleriniz dolgunlaşıncaya kadar, bu karışımın içine, pamuklu çubuğu batırıp kaş ve kirpiklerinize sürün. .
 
Geri
Üst