Kış balkonunda 2017 görünümleri

Ayşegül AYRANCI

Daimi Üye
Kış balkonunda 2017 görünümleri
Kış sezonu yaklaşırken balkonlara veda ederiz. Aslında düşünüldüğü zaman kış zamanı soğuk oluyor diye neden bu keyiften kendimizi mahrum bırakalım derken buluveririz kendimizi. Keyifli bir balkon dekorasyonu ile hoş dekoratif görünümler yakalayabilmek varken neden eve kapatalım ki kendimizi. sizlerin de benim gibi düşündüğünüzü varsayarak kış balkonu görünümlerine nasıl bir sıcak hava katarız, nasıl bir kış balkonu bizi mutlu eder gibi sorularınıza yanıt vermeye çalışacağım yazımda. Umarım işinize yarayabilecek bilgiler sunabilirim bayanlar.

kapalı-balkonlarda-sonbahar-keyfi.jpg


Dekorasyona önem veren biri olarak üst resimde gördüğünüz tarz bir kış balkonum olsun isterdim doğrusu; ama bir kiracı olarak bu tarzı istediğim şekilde balkonuma uygulatabilme gibi bir olanağım yok malesef. Dekoratif yastıklar, ahşap oturma koltukları, küçük masalar, sandalyeler, hoş örtüler, canlı çiçekler, uyumlu dekoratif objeler ile üstteki dekoratifliğe bayıldığımı söyleyebilirim. Son derece iç açıcı bir ortam olan bu kapalı balkonda tam bir kış balkonu havası oluşturulmuş ve harika kahvaltı saatlerine yer açılmış adeta. Bir 5 çayını ya da akşam üzeri keyif kahvesini böylesine güzel bir balkonda içmek güzel olsa gerek. Son derece otantik seçimlerle çeşitlendirilmiş görsel sunumlar hiçbir zıtlık bırakmıyor ve sizi yağmurlu bir havanın hüznünde dahi dışarıda bir cafede oturuyormuş havasına bürünen balkona davet ediyor. Siz de bu tarz bir görünüm ile bambaşka etkiler yakalayabilirsiniz.

kapali-balkon-tasarimlari.jpg


Kapalı balkon dekorasyonu için tavsiye edebileceğim öneriler arasındaki üst ve alt resimde de ahenkli görünümlerden kesitler buluyoruz. Küçük ama kapalı olan bu balkonlarda tamamen tercihler ile şekil bulmuşa benziyor. Kitap okumayı sevenler için sunulan kitaplık bölümü ve alt kısımda yer alan cam bardakların yer aldığı duvar rafı kişilerin zevkine göre döşenmiş. Bekar bir evde görebileceğiniz bu manzaralar farklı bahçe mobilyaları ile dekorasyonda hayat bularak değişimi hissedebilmenize yardımcı olabilecek seçeneklerdendir.

Kapalı-Küçük-Balkon-Dekorasyonu-12.jpg
kis-bahcesi-dekorasyonu-.jpg


Teras havasını andıran bahçe görünümden kesitlerle cam balkon tarzı bir uygulama ile karşımıza çıkan üst ve alt resimde eklediklerim de keyfine düşkünlerin tercihleri olabilecek örneklerden. Koltuk takımındaki şahanelik ile göz alıcılığı elden bırakmayan üstteki uygulama sanki oda dekore edilmiş havasında bir görünüm sergileyerek kapalı balkon dekorunun sadece balkon tarzı bir dekorasyonla olmayacağını kanıtlamış.


Bahçe mobilyalarından faydalanarak elde edilebilecek olan görünümde alt resimde daha güzel bir şekilde kendini kanıtlamış. Siz de odalarınızda yakalayacağınız estetik etkiler için kapalı balkon görünümlerinden faydalanmayı düşünenlerdenseniz öncelik ile önerilerime göz atıp odalarınızın konumu ve balkon alnınızın genişliğini göz önüne alarak gerçekleştirebileceğiniz seçimler üzerinde yoğunlaşmayı denemelisiniz.

kis-dekorasyonlari.jpg
 
Geri
Üst