Kısa boyluyum kısa boylular için kıyafet önerileri verir misiniz?

M

Mihriban'

Forum Okuru
Kısa boyluyum kısa boylular için kıyafet önerileri verir misiniz?

Kısa boylu kadınlar için kıyafet önerileri melek kadınlar kulübü kısa boylu kadınlar için elbise modelleri forum'da.​

Arkadaşlar kısa boyluyum boyum 160. Acaba kısa boylu kadınlar için kıyafet önerileri verir misiniz? Ne giysem olmuyor beceremiyorum galiba size danışmak için geldim. Nasıl giyinmeliyim kızlar modadan anlayan kıyafetten yakistirmadan anlayan arkadaşlar bana yardım edebilir misiniz? Renktir çizgidir kombindir nasıl yapmalıyım?

images (9).jpeg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar
Kısa boylu iseniz uygun giyindiginiz zaman daha sık görünebilirsiniz? Uygun giyinmek için de bazı önemli püf noktaları var. Yukarıdaki görseldeki gibi uzun ceket yerine kısa ceket giyinmek bakın nasıl görünümü değiştirmiş. Enine çizgiden uzak durun boyuna çizgili kıyafetler tercih edin ki boyunuzun olduğundan daha uzun görünmesini sağlayın. Kısa boylu kadınlar için kıyafet önerileri için ayrıca Jean tercih edecekseniz yüksel bel tercih edin. Vücudunuzla uyumlu olması açısından büyük çantalar ve büyük aksesuarlardan kaçının. Ayakkabı olarak topuklu tercih etmeniz doğru tercih olabilir. Çok yüksek giyemiyorsaniz en azından hafif topuğu olması güzel olur. Uzun hırkalar tercih edin bu bakın nasıl boyunuzu olduğunuzdan daha uzun gösterecek.

Kısa boylu kadınlar için giyim önerileri konusunda aşağıdaki linki de inceleyebilirsiniz. "Kısa boylu bayanlara stil önerileri buyrun" konumuzu da inceleyebilirsiniz.

 
Geri
Üst