kısa saç modelleri arıyorum

L

leylie

Forum Okuru
kısa saç modelleri arıyorum
merhabalar saçlarım omuzlarımdan biraz daha aşağılara dökülüyor yani anlıcanız ne çok kısa nede çok uzun yaza farklı bir imaj ile girmek istiyorum daha önce saçlarımı kısa kestirmedim ama kestirmeye karar verdim bana şöyle modern havalı ve beni olduğumdan daha genç gösterecek kısa saç kesimlerinden örnekler verebilirmisiniz.
 
Merhabalar... Kısa saç kesimleri her zaman için kişiyi olduğundan daha genç, modern ve havalı gösterir. Tabi bunun yanın da kullanımı da oldukça pratik ve kolaydır. Ben de genel de kısa saç kesimlerini kullanan bayanların arasın da bulunan biri olarakdan gayet memnun olduğumu söyleyebilirim.

Önemli olan yüz şeklinize en uygun bir saç kesimini bulmanız ve bunun yanın da kesimi iyi olan bir kuaföre rast gelmeniz.. Genelde kısa saç kesimlerin de son yıllar da küt saç modelleri, asimetrik saç kesimleri, bir yanı kısa diğer yanı uzun saç modelleri çok fazla rağbet görerek bayanlar tarafından tercih ediliyor.

2014_kisa_sac_modelleri.JPG
855827627ac934e31ce04afc24326932.JPG
asimetrik-sac-modeli.JPG
images.JPG
Kısa-Bayan-Saç-Modelleri-3.JPG
kisa-sac-modelleri.JPG
s-48d077699d721443b6125f482f9513460deba413.JPG
strizhki-na-korotkie-volosy-14-vidov-s-nazvanijami_310.JPG
şık-kısa-saç-modelleri.JPG


Saç uzunluğunuzu ne kadar istediğinizi bilemediğim için farklı kesim kısa saç modellerinden bazı örnekleri size veriyorum. Araların da oldukcça modern saç kesimleri bulunuyor. Eğer çok kısa olmasın diyorsanız orta uzunlukta diyebileceğim asimetrik saç kesimlerini tercih edebilirsiniz. Yada rahat bir kullanım istiyorum şekil vermekle uğraşmak istemiyorum diyorsanız da daha kısa ve kullanımı da çok pratik saç kesimlerini değerlendirebilirsiniz. Rihanna ve Victoria Beckham saç modelleri bayanların en çok tercih ettikleri kısa saç kesimleri arasın da olduğunu da belirtmek isterim;)
 
kısa saç 0.jpg


kısa saç 1.jpg



kısa saç 2.jpg


kısa saç 3.jpg


kısa saç 4.jpg


kısa saç 6.jpg


kısa saç.jpg

kısa saç gibisi yok valla hem kullanımı kolay hemde kişiyi daha genç gösteriyor .Benimde saçlarım kısa ara ara değişik modeller yapyorum.Düz fön çekiyorum iri dalga yapıyorum .Bu görsellerde de gayet modern kesimler var. inşallah beğenirsiniz.
 
Geri
Üst