Kısa Saç Modellerimiz ve kesimleri

PaSikA

Yeni Üye
Üye
Kısa Saç Modellerimiz ve kesimleri
2012 Kısa Saç Modelleri

saç modelleri 2012 kısa saç modelleri uzun saçlar uzun saç modelleri saç renkleri modası hakkında detaylı bilgiler Meleklermekanı.com'da
Daha önceki yazımızda 2012 uzun saç modellerini paylaşmıştık arkadaşlar şimdi ise uzun saçlarından sıkılan ve 2012 yılında bir değişiklik yapıp saçlarınızı kısa kestirmek isteyenler için 2012 kısa saç modellerini paylaşıyoruz melekler...


sac-modelleri-1a1.jpg


Hayatınız boyunca uzun saçlara sahip olduysanız, onları kesmek kolay olmayabilir. Çok iyi düşünmelisiniz; kısa saçlar Sac Trendleri icinde en eğlenceli ve tatlılardır ve doğru dokunuşla sahip olabileceğiniz en ***** görünüme sahip olursunuz. Bir çok ünlü kısa saç kullanmaktadır, ve halk bu saçı çok sever. Meg Ryan uzun zamandır kısa saçın harika görünebileceğini kanıtlamaktadır; ve siz de aynı şekilde görünebilirsiniz.


Yüzünüzün şekli kısa veya uzun saç kullanmaya karar vermenizde önemlidir. Bir kaç dakika ayırın ve aynaya bakın. Yüzünüz oval mi, kalp şeklinde mi yoksa ince uzun mu? Eğer oval bir yüze sahipseniz, kısa saç sizde şahane duracaktır. Kısa saç dışarı doğru kıvrılmaya meyillidir, yüzü çerçeveler ve sahip olduğunuz güzel hatları belirginleştirir.



Küt bir model kısa saçların muhteşem temsilcisidir, çünkü çok tatlı durur ve yüzü yumuşatarak sizin daha çekici gözükmenizi sağlar. Küt saçlara kat uygulanabilir, ve uçlarına küçük bir çabayla stil verilebilir. Doğru saç kesimi sizin gözlerinizin ve yüzünüzün şeklini ortaya çıkarmalıdır. Küt saç insanların dikkatini yüzünüze çeker ve sizin bir tablo gibi görünmenize neden olur.

sac-modelleri2-21a.jpg


Kısa saçları şekillendirmede olasılıklar sonsuzdur. Eğer hayal ederseniz, gerçekleştirebilirsiniz. Kısa saç boyalı saçlar için de en iyi stildit. Bir çok ünlü saçlarını ilginç ve dikkat çekici renklere boyar, ve bir çok teenager ve yetişkin de bu trendi izlerler. Ne zaman caddede yürüseniz, bir sürü kızmızı, mavi ya da mor saç görebilirsiniz.
 
Geri
Üst