Kışın Ajda Pekkan'dan Giyinin

ASİMELEK

Daimi Üye
Üye
Kışın Ajda Pekkan'dan Giyinin
ajda pekkan ajda pekkan giyim süper star ajda pekkan arada sırada ajda pekkan 2011 hakkında bilgiler burada arkadaşlar Yaşına rağmen güzelleiği ve fiziği ile genç kızlara taş çıkaran Ajda pekkan Kış İçinde Yeni koleksiyonunu Görücüye Çıkardı meleklerim :) Hatılarsanız Geçtiğimiz yaz Ajda Pekkan Giyimle Hayranlarına Güzel bir süpriz yapmıştı.Ajda Pekkan For Twist Sonbahar Kış Koleksiyonu, 15 Kasım 2011 Salı günü bir basın buluşması ile tanıtıldı. Hazırladıkları koleksiyon ile büyük beğeni ve ilgi topladıklarını belirten Ajda Pekkan; "Geçtiğimiz yaz sezonunda sahnedeki Ajda Pekkan’dan çokça izler gördünüz. Sahnede görmeye alışkın olduğunuz göz alıcı şıklık ve ışıltı koleksiyonun büyük bölümüne hakimdi. Benim sahnelerde her dönem giymekten keyif duyduğum parçaları seçmiştik. Geçmiş ve günümüz Ajda Pekkan’ını harmanlamıştık. Giymek istediklerimden ve giydiklerimden yola çıkarak hazırladığımız yeni koleksiyonda, biraz daha Ajda’yım. Günlük hayatımda, seyahat ederken, alışverişe çıkarken yada arkadaş toplantılarımızda ben ne giyersem kendimi daha rahat ve mutlu hissederim düşüncesinden yola çıktım. Ama en temelde bu sezon Ajda Pekkan For Twist Koleksiyonu oldukça ‘cool ve rocker’ bir koleksiyon oldu’’ dedi.

Koleksiyon hakkında
Rock temasının hakimiyetinin devam ettiği“Ajda Pekkan for Twist Sonbahar Kış” koleksiyonu; rahatlık ve şıklığı bir araya getirerek , Ajda Pekkan’ı ulaşılmaz bir yıldıza dönüştüren ışıltısını moda severlere tam anlamıyla hissettiriyor.

Sırt dekoltesi en önemli detay

Sırt dekoltesi koleksiyonun vazgeçilmez detaylarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle triko ve tulumlardaki dekolteler tüm dikkatleri üzerinize çekmenize neden olabilecek derinliğiyle sizi göz alıcı bir bedene büründürüyor.


a1-1fa.jpg

a4-3bf.jpg

a2-1a5.jpg

a3-12f.jpg

a5-3c3.jpg

a6-28e.jpg

a10-24e.jpg

a8,-1bb.jpg

a7-67.jpg

a9-1a6.jpg
 
Geri
Üst