kıskançlığıma çözüm melekler bana yardım edin lütfen :(

çağlam 08

Yeni Üye
Üye
kıskançlığıma çözüm melekler bana yardım edin lütfen :(
s.a melekler bana yardım edin.. ben 1,5 senedir biriyle beraberim ve 7 aydır nişanlıyız.. ve bnde aşırı kıskançlık olmaya başladı herkesten annesinden bile kıskanıyorum nedn annesi onla ilgileniyo diye sürekli sinirleniyorum.. bna annesiyle ilgili bişe dedimi hemen sinirleniyorm bnm dışmda bi kadından bahsetmesine tahammül dahi edemiyorum özelliklede annesinden.... annesinin yanında şortla dahi durmasını istemyorm ve bunu bildiği halde sanki kasıtlı yapıymus gbi dediğimi yapmyo ve bnde aşırı sinir olmaya başldı ne yapıcağmı blmiyorm psikiyatriye gidiyim diyorm kıskançlık için ama izin vermiyo kıskan diyo ama bu bna çok zarar vermeye başladı kndimi hırpalıyorm aklmdan çok kötü şeyler geçmye başladı önceden annesiyle baraber oturmaya bişe demiyodum ama artık zere istemiyorm değl aynı evde alt üstte bile istmyrm uzak bi şehirde oturmak istiyorm ooooffff ne yapacağımı bilmiyrm acil yardım melekler lütfeeeeeennnn ............... :( :( :(
 
kıskanınca elin ne geçecek ,hem kendini hem nişanlını üzeceksin..
hem de ortada kıskanılacak bir durum yokken..
bence sen bir aönce kendini toparla ve kendini de onu da yıpratma ..
ayrıca sen niye kıskanıyorsunki , o seni kıskansın ..
böyle üzerine çok düşersen ilerde çok sorun yaşarsın ..
hiç ilgilenmiyormuş gibi yap bak herşey düzelir hahaha
 
Canım bende kıskanç bir insanım ama seninki biraz fazla ve bir yerlerde dur demen lazım.. Kıskanclık normal seven insan kıskanır ama insan sevdiğini annesindende kıskanmamalı sonucta o anne onu dunyaya getiren kişi kıskanmak yerine onu sevmeyi denemelisin canım.. daha bugunden böyle olursan geleceğini düşünemiyorum pskiyatriye değilde pskologa gitmeni tavsiye ederim cunku normal bi kıskanclık durumu değil bu canım.. Umarım en kısa zamanda baş edersin sıkıntınla... Mutluluklar diliyorum..
 
teşekkür edrim yorumlarınız için.. ama napim elimde değil artk istem dışı oluyo ... aşırıya kaçtığımn farkındaym ama kndimi geri alamıyrm yardm edin bna yaaa :( :(
 
ah caniiiim seni cok iyi anliyorum

bende coook kiskancim ama kiskancligimi cogu zaman yeniyorum nasilmi
kendi kendimle konusuyorum, tabi icimden, sen kendini onun yerine koy diye.

gercekten koy kendini onun yerine ve düsün sen annenle sakalassan ve konussan nisanlin seni annenden kiskansa sinirlense sacma bulmazmisin?
yani demek istedigim aslinda kiskanacak bir durum yok ama insan sevdigini annesiyle bile paylasmak istemiyor
bu kiskanclik deyil aslinda bencillik ama sunu aklindan cikarma canim o senin tapulu bir malin deyil yani ne bileyim senin tshörtun deyil tek senin deyil senden önce onu büyütüp besleyen her aninda yaninda olan ailesi var. bilmem anlata biliyorumuyum. ne mutluki bak senin o cok sevdigin kisi seni de cok seviyorki seninle nisanlandi yani geriye kalan hayatini seninle yasamak istiyor. yani kiskanacak bir durum yok deyilmi o senin hayat arkadasin olacak hep hep hep seninle birlikte olacak. birklikte yatip birlikte kalkacaksin..... hala kiskanmaya bir sebebin varmiymis?! yok deyilmi

sana tavsiyem esmaul hüsna, Allahin güzel isimlerini zikir et cok yardim ediyor mesela öyle bunaldiginda YA FETTAH oku o seni kalbini ferahlatir.

Allah yardimcin olsun canim
ve allah mutlu etsin
Amin
 
çok teşekkür ederim canım inan rahatladım zatn konuşck birilerine ihtiyacım vardı... sürekli içme ata ata sinir krizleri geçiriyodm kendime zarar vermeye başladım artk gerçekten sağolun hepinize çok teşekkür ederim... çok sağolun canlarım... tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim denemeye çalışıcam... :) :) :) iyiki varsınızzzz....:)
 
bence bi psikiyatıraa git derim ben insan eşini annesinin yanında şortla gezmesinden kıskanırmıyav.bence artık sınırı geçmiş kıskançlığın.kendine yazık ediyon siz evlenince adamı bu şekilde sıkarsan olmaz aranızda luzumsuz kavgala çıkar allah yardmcın olsun.
 
Geri
Üst