kızlaaarrr size önemli bişey sorabilir miyim?

yeşilerik

Yeni Üye
Üye
kızlaaarrr size önemli bişey sorabilir miyim?
selam kızlar,bi konuda yardımınızı istiyorum. ben evliyim ve doğum kontrol hapı kullanıyorum. adetimi 1 hafta geciktirmek istiyorum, bildiğim kadarıyla hap kullananlarda 1 hafta verdipimiz o süreyi vermeden devam edince kullanmaya bu mümkün dediler.sizin bi fikriniz var mı?
 
hiç bişe anlamadım desemm:S daha açıklayıcı yazarsan anlasam bişe derim ama gerçi hapta kullanmadım hiç fikrimde yok ama daha ayrıntılı yazarsan yardımcı olan çıkar
 
yani demek istediğim bu doğum kontrol hapını 7 günlük ara vermeden kullanmaya devam ettiğin sürece geciktirmiş oluyorsun dediler. bunu deneyen ya da bilgi sahibi olan var mı demek istemiştim:)
 
Doğum kontrol hapı bildiğimiz gibi regl olmayı önler. Şayet reglinizi bir hafta geciktirmek istiyorsanız, bir hafta fazladan kullanıp, bir hafta sonra bırakın. Bıraktığınız hafta adet olursunuz zaten :) Ama size önerim, bir haftadan fazla geciktirmeyin adetinizi :) Hiç bir sakıncası yok :)
 
çok teşekkür ederim canım...ben de biraz korkmuştum acaba bi sakıncası olur mu diye ama içim rahatladı tekrar teşekkürler:):)
 
Geri
Üst