Kızlar alt bacak inceltme mümkün mü?

K

Kayıtsız Üye

Forum Okuru
Kızlar alt bacak inceltme mümkün mü?
Merhaba kızlar ben 48 kiloyum boyumda 1,55 ama bacaklarım boyuma ve kiloma göre çok kalın. Yaz mevsimlerinde iç rahatlığıyla etek ve şort giyemiyorum. diyorlar ki alt bacakların incelmesi zormuş vs vs... sizce bu alt bacaklarımı nasıl inceltebilirim? Lütfen varsa tavsiye ve önerileriniz yazın!
 
Merhaba...


Kadınların çoğu bacaklarının boylarına ve kilolarına oranla ince ya da kalın olmasından şikayetçidir. Bacak inceltme, diğer bölgesel incelmelerden daha da zordur. Özellikle de alt bacak dediğiniz baldırlar, genelde kaslardan oluştuğu için, diyet ya da spor etkisiz gelebilir. Bununla birlikte aşırı spor yapmak, zaten kaslardan oluşan baldırlara yani alt bacaklara ters tepki edebilir ve kasları geliştirerek daha da şekilsiz kılabilir.

Size önerim; aşırıya kaçmadan spor yapın ve yüksek miktarda karbonhidrat ve az miktarda yağ içeren bir diyet uygulayın.


Sevgilerimle...
RüYaM
 
Merhaba arkadaşım ben de seninle aynı derdi paylaşıyorum benimde alt bacaklarım kalın ve bunun için mini giyemiyorum bıktım artık, mini giydiğimde bile kendime özgüvenim olmuyor. Nette çok araştırdım alt bacakları inceltmek için hareketler araştırdım ama anladığım kadarıyla spor yapmak tam tersini yapıyormuş yani daha kalınlaştırıyormuş. Bunun doğal bir yöntemi yok mu kalın bacaklar kaderimiz mi oldu yani of of offf:S
 
Geri
Üst