Kızlar ilk hamilelik belirtileri ne zaman belli olur bana yardım eder misiniz

  • Konbuyu başlatan hamilelikbelirtisivarmı
  • Başlangıç tarihi
H

hamilelikbelirtisivarmı

Forum Okuru
Kızlar ilk hamilelik belirtileri ne zaman belli olur bana yardım eder misiniz
İlk hamilelik belirtilerini ne zaman hissederin ne zaman belli olur, yani ne olursa hamilelik başlar ortaya çıkar diyebiliriz arkadaşlarım. Ben 5 aylık evliyim eşim inanılmaz düşkün çocuklara ve çocuğumuz olsun diye şimdiden söylenmeye başladı.

Ya çevredme çok fazla çocuk isteyen ve çocuğu olmayan insanlar var benim acaba olur mu ona belli etmek istemiyorum ama bu aralar korunmasız ilişkiler yaşamaya başladık. Neye dikkat edeyim birde tam belirtileri okuyorum psikolojik olarak etkilenmiş olabilir miyim ? Yani tam ne zaman belli oluyor hamile olduğum lütfen bana yardım ediniz.

S.Merve

HAMİLELİĞİN EN BELİRGİN BELİRTİLERİ İÇİN ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ KONUMUZA BAKMANIZI TAVSİYE EDİYORUZ. AYRICA TÜM HAMİLELİKLE İLGİLİ BELİRTİLER İÇİN GEBELİK KATEGORİMİZE BAKABİLİRSİNİZ.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhabalar Mervecim,

Daha önceden sitemizde açtığmız konular zaten bu konunun altından sıralı şekilde 10 tane sıralanıyor ben yinede forumda araştırma yaparak aşağıda yer alan bazı konuların sana yardımcı olacağını düşünüyorum.

Gebelik belirtileri kategorisinde açılmış tüm konularımıza ulaşabilirsiniz.

GEBELİK bölümünden de diğer tüm konulara ulaşabilirsiniz. Sıkıntınız olur ise BURAYI tıklayarak sitemize üye olabilir ve sorularınızı online şekilde chatbox alanından diğer üyelerle de paylaşıp, bilgi alabilirsiniz.
 
Teşekkürler ya verdiğiniz linki inceledim baya kapsamlı yazmışsınız. Nasıl olurda gebelikle ilgili bu güne kadar bu siteyi farkedemedim hayret

Teşekkürler sağolun.
 
Benim bi sorum olucak ben esimle yumirtlamadan iki uc olmasi lazim sonra birlikte oldum hamile kalirmiyim
 
Üreme ile ilgili bir probleminiz yoksa hamile kalırsınız. Ancak ovülasyon günlerinde düzenli birlikteliğe rağmen gebe kalınamayabilir. Adetinizde gecikme olursa test yaparsınız. İnşallah mutlu haberlerinizi alırız.
 
Geri
Üst