Kızlar mantı yanında ne iyi gider yardımcı olur musunuz?

  • Konbuyu başlatan Kayseri mantısı
  • Başlangıç tarihi
K

Kayseri mantısı

Forum Okuru
Kızlar mantı yanında ne iyi gider yardımcı olur musunuz?

Mantı yanında ne yenir melek kadınlar kulübü mantı yanında ne yenilir forum'da.​

Kızlar ben Kayserili değilim ama mantıyı aşırı çok seviyorum şimdi kendim de yapmayı öğrendim evde kendim soframızın ortasında mutlaka ayda bir mantı oluyor hem de ev yapımı misler gibi çok ağır bir yemek yani tek başına bile yiyebilirsiniz ama ben mantının yanında ne yenir çok merak ediyorum ne yiyebiliriz mantı yanında ne yenir bunu özellikle Kayserili olan arkadaşlardan bekliyorum.
 
Merhabalar
vallahi benim de en sevdiğim yemeklerden biri diyebilirim mantı tek başına olsun bayıla bayıla da yerim. Evde yapmasını bildiğin zaman hele daha da güzel olur. Ya da bir Kayserilinin elinden yiyeceksin mantıyı. Mantı aslında tek başına yenebilir ama sofrada çeşitlilik olsun diyorsanız öncesinde bir çorba yenilebilir örneğin mercimek çorbası gibi hafif bir çorba. Yanında kola ile de güzel gider mantı biraz şişirir ama güzel gider. Mantı yanında ne yenir? Sorusuna yine yanında mezeler yapabilirsiniz. Sonuna da güzel bir tatlı yapabilirsiniz. Yalancı tavuk göğsü gibi hafif bir tatlı.

İşte mantının yanına yapabileceğiniz "pratik meze tarifleri" konumuzu hemen aşağıya sizin için bırakıyorum konumuza ulaşarak farklı pratik kolay yapılan mezelere ulaşabilirsiniz

 
Geri
Üst