Kızlar silikon şarjlı yüz temizleme cihazları sizce gerekiyor mu?

  • Konbuyu başlatan ciltbakım
  • Başlangıç tarihi
C

ciltbakım

Forum Okuru
Kızlar silikon şarjlı yüz temizleme cihazları sizce gerekiyor mu?

Yüz temizleme silikon şarjlı melek kadınlar kulubü şarjlı yüz temizleme fırçası forum'da.​

Arkadaşlar cildimi temizlemek için bazı ürünler aldım. Yanında bu yüz temizleme silikon şarjlı cihazlar var ondan alsam ne kadar etki eder? Cildime faydası olur mu acaba? Şarjlı yüz temizleme fırçası kullananlar var mı gerçekten faydası oluyor mu? Manuel olanlardansa şarjlıların süreli olduğu için 1 dakikalık ayarlayıp o şekilde temizleyebiliyormuşsun. Sizce almalı mıyım ne dersiniz?
 
Merhaba
Bence eğer gerçekten bir bakıma başladıysanız bunu edinmeniz iyi olacaktır. Çünkü parmaklarımızla yıkıyoruz ama bu cihazla temizlemek çok farkedecektir diye düşünüyorum ben. Çünkü uçları silikon sivri olduğu için yüzünüzü bu şekilde temizlemek cildinizi canlandıracak ve kan akışını hızlandırarak yüzünüze ekstra bir bakım yapmış olacaksınız. Silikon yüz temizleme cihazları sarjlı olanları süreli. Siz süreyi başlattığınızda yüzünüzü bu süre içinde masaj yaparak temizliyorsunuz ve süre bittiğinde duruyor. Bir de bunların fiyatı çok pahalı değil alıp deneyebilirsiniz bence. Titreşimler sayesinde cildinizi derinlemesine temizliğini de yapmış olursunuz. Sonrasında tonik ve nemlendirici kreminizle tamamlayıcı bakımınızı yapmış olursunuz. Şarjlı yüz temizleme cihazları ile özellikle gün içinde cildiniz çok kirleniyor ise nefes almasını derinlemesine temizlenmesini bu şekilde yapabilirsiniz. Titreşimi sayesinde gözeneklerin içine kadar etki ederek gözeneklerinizi de temizlemiş olur.

Cilt temizliği nasıl yapılır? Gerçekten cildinizin parlaması ışıl ışıl olması için neler yapabilirsiniz? Hemen aşağıdaki yazımızdaki ipuçlarını inceleyebilirsiniz. Eğer gerçek bir bakım işine girdi iseniz bu önerilere dikkat etmelisiniz. ''Cildinizin ışıldaması için yüz temizleme ipuçları''

 
Geri
Üst