kızlar yardımlarınızı bekliyorum :)

fazilet***

Yeni Üye
Üye
kızlar yardımlarınızı bekliyorum :)
benim sevgilim ilk bi yıldan sonra cok ilgisiz oldu. bense onun benle ilgilenmesini çok istiyorum. Normal bi ilgisizlik değil bir de 2 gün çok ilgileniyorsa 1 hafta soğuk davranıyo kendisinin insanlara cabuk soğuyan cabuk ısınan bi karakteri olduğunu söyledi açıklama olarak bunun arakasına sığındığını düşünüyorum. Terazi burcu olmasının verdiği bi dengesizlikte olabilir :)
Belki bu size dert gibi gelmeyebilir ama bilirsiniz kadınlar ilgi bekler ilgi görmek iyi gelir bende suan ilgi görmediğim için çok mutsuz ve yalnız hissediyorum.
Sizce ilgisini sürekli üstümde tutmak için neler yapabilirim önerilerinizi bekliyorum:hayal:
 
1 yıl ilgi gösterip 1 yıl sonra ilgisini kestiyse ortaya attığı neden bi bahanedir anca. karakteri her yıl değişiyomu da bir yıl öyle bir yıl böyle davranıyo. şöyle bir durum olursa ona katılıyorum evet biriyle ilişkisini oturtunca erkekler eskisi kadar ilgilenmiyo nasılsa birlikteyiz yada nasılsa evlenicez diyip salıyolar kendilerini. nasıl evlenince cicim ayları vardır geçer sonra adamlar ilgiyi keser ilişkilerde de belli birşeyleri oturtunca aynı düşünceye sahip oluyolar. kaybetme duygusunu yitirdiği an ilgiyi keserler bence öyle :D:D gerçi seninki bir tuhaf ne o 2 gün ilgi 1 hafta soğuklukç başka derdi olmasın sakın?
 
Sadece şunu söleyebilirim daha sevgiliyken ilgisizlikten yakınıyorsan gelecek planları kurabileceğin biri değil bence o.. Hembirinin sizinle ilgilenmesi için sizin bir sey yapmanız gerekmiyor karsındaki alakadar biri olmalı...
 
terazi burcu genelde soğuktur bisürü terazi tanıdım hepsi soğuk :D hayırlısı olsun canım hemen kötü düsünme kadınların hepsi ilginin 2 katı ilgi bekler erkekler daha sakindir
 
terazi dengesizliğin değil dengenin burcudur. yani başta ilgiliyse aynen devam eder, başta soğuksa yine aynı olur. bu yüzden bahanelerle içini rahatlatmaya çalışma bence. sizin aranızda bir sorun var ve çözemezseniz ilişki tıkanır. çünkü emin ol ki yakında senin sabrın da bitecek.
 
Geri
Üst