Kızlarrrr Acil YArdım Edin Bana Sınavım Var ne Giymeliyim_??__

$ul€

Yeni Üye
Üye
Kızlarrrr Acil YArdım Edin Bana Sınavım Var ne Giymeliyim_??__
mülakatta ne giyilir
mülakat sınavında giyim
mülakat sınav soruları

Kızlar merhaba...

Bi sorunum var ama korkmayın lütfen tatlı bir sorun bu... Sınava hazırlanıyorum ve yetenek sınavını aşınca birde mülakat sınavım olacak. Bu sınava katılmayı hak kazanacağıma inandığım için bu konuyu açıyorum. Kızlar mülakatta giyinmek için bana birkaç takım elbise önerisinde bulunun lütfen... Etek ceket veya pantolon takımlı... hatta saç önerisi de fena olmaz.

Haa birde eldiven önerisi istiyorum sınava girmeden ellerimin soğuması ihtimali çok yüksek... bu yüzden ellerim sıcak olmalı... bu arada ben geçen gün bir tane ceket denedim... O ceketle bir de foto çekindm... ee malum istanbulda kar çok o yüzden kat kat giyinmiştim ceket 36 beden ve aslında tam bedenim ama sanki biraz dar oldu kış günü dolayısıyla.... hadi bana acil fikirlerinizi verin lütfen :)

Belki birde ayakkabı önerirsiniz hee??

mm%20asil-56.png



mm%20asil%202-1b7.png


mm%20asil%203-7e.png
 
Tatlım ceket sanki biraz dar olmus sanki ama için kalın bunun ıcıne bi spor beyaz gömlek giyebilirsin altına da dar bi kot ve çizme giyebilirsin saçlarına gelince düz bi fön hafif makyaj ;);)
ımmm ne için mülakat canım?
 
Ceketine bayıldım hiçte öyle dar durmuyor hem :) Güle güle giyin :)

Ben ceket pantolon takımı öneriyorum daha rahat oluırsun. Bu arada ne mülakatı bu?
 
hııı evet o zaman kesinlikle olmaz kot :D:D
o zaman üstüne güzel oturan bi kumaş ya da kanvas kumaşında bi pantolon uydurabilirsin altınada güzel bi topuklu ayakkabbı?
 
Geri
Üst