Kızlık zarı patlaması kan gelmemesi

O

Oyazxzxzx

Forum Okuru
Kızlık zarı patlaması kan gelmemesi
Kızlık zarı patlaması kan gelmemesi normal mi

Merhaba

Nişanlımla 6 ay önce nişanlandık aile arasında nişan yaptık nişan ile birlikte dini nikahımızda kıyıldı. Nişanlım zaten akrabam. düğünümüzü pandemi den dolayı şu an yapamıyoruz ileri bir tarihe erteledik Hatta resmi nikahımızı da yaptık. ama düğün yapmadık diye Halen aynı evde yaşamıyoruz kendi evimize halen çıkmış değiliz düğünden sonra olması lazım diyor büyükler. Biz de kırmadık 4 5 ay daha bekleriz dedik. ama ben nişanlımla bu süreçte birlikte oldum Kızlık zarım yırtılır diye düşünüyordum kan gelir diye düşünüyordum ama hiç canım da yanmadı kanda gelmedi. Nişanlım biraz bozuldu ama ona durumu anlattım hayatımda ilk kez onunla birlikte olduğunu anlattım istersen doktora gidelim dedim bana inanmıyorsun ikna oldu ama Kafasında bir soru işareti mutlaka kalmıştır. neden Kızlık zarım yırtıldı halde hiçbir kanama olmadı hiçbir kan gelmedi bu normal mi
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba

Kızlık zarı genelde esnek bir yapıya sahiptir ve çok fazla damar kızlık zarı üzerinde bulunmaz bulunan damarlarda zaten kılcal damarlardır kişiden kişiye anatomik yapısı farklılık gösterebilir . Kimisi esnektir kimisi değildir aşırı esnek kızlık zarları yırtılmayadabilir daha sonra yırtılabilir.

Kadınların yüzde bir ya da ikisinde kızlık zarının aşırı esnek olmasından dolayı kanama görülmediği tespit edilmiş. İlk ilişkide kanama olmayabilir daha sonraki ilişkilerinizde kanama olabilir . Kanama olmaması gayet normal . Demek ki senin kızlık zarının esnek bir yapıya sahip.

Evliliklerde güven esastır eşler birbirlerine güvenmeli ve bunun üzerine evlilik kurmalıdır nişanlına da bu durumu anlatıp ikna olup sana da güveniyorsa sorun yok demektir.

Ama Nişanlın bu konuyu abartıp senin ifadelerine güvenmiyorsa bu konuda bizzat kendisinin bilgi sahibi olması için araştırma yapmasını söyle kafasında bir şüphe kalmayacaktır umarım.
 
Geri
Üst