Kızlık zarından ne kadar kan gelir bu kan ne kadar sürer yoruma bekliyorum

  • Konbuyu başlatan isimsiz kahraman
  • Başlangıç tarihi
I

isimsiz kahraman

Forum Okuru
Kızlık zarından ne kadar kan gelir bu kan ne kadar sürer yoruma bekliyorum

Kızlık zarı kanaması ne kadar kan gelir melek kadınlar kulübü kızlık zarı kanaması ne kadar sürer forum'da.​

Kızlar ben 2 ay sonra evleneceğim çok korkuyorum ilk geceden. Nişanlımı seviyorum ama yine de korku var içimde. Kızlık zarı kanaması ne kadar kan gelir kanama ne kadar sürer tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum bu konuda biraz beni rahatlatır mısınız biraz korku var içimde de.
 
Merhabalar
Bu konuda şöyle bilgi verelim kızlık zarı kanama miktarı kızlık zarının dokusuna göre yapısına göre değişkenlik gösterir adet kanamasından farklı olarak daha az ama lekelenmeden biraz daha fazla olur rengi kırmızı olur çoğunlukla kızlık zarı kanaması genellikle 3-4 gün sürebilir ve biter. Tabii ki herkes de aynı şekilde sürecek değildir Bu bir gün de sürebilir kanama. Kızlık zarı ilişki sırasında bir travma kaza nadiren raporlara bağlı olarak yapılabilen bir yapıdır ince bir yapıya sahip olduğu için kolaylıkla bir parmakla bile yırtıla bilmektedir ortalama vajinanın iç kısmında 2 cm kadar geride kalır. bazı genç kızlarda kızlık zarı elastik yapıya sahip olabilir hemen yırtılma olmaz bu 10 kızdan birinde görülebilen bir durumdur. Bu da eşler arasında ilk gecede problemler yaratabilmektedir. Bu konuda kendinizi rahat hisseder hiç stres yapmayın ve sıkmayın sıkarsanız ya da stresi sokarsanız kendinizi durumu daha da zorlaştırırsınız.

Kızlık zarı hakkında merak ettiklerinizi aşağıdaki linkten de inceleyebilirsiniz. "Hymen kızlık zarı nedir" bu konuda aşağıdaki yazıdan ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

 
Geri
Üst