Kızlık zarının bozulmadığı nasıl anlaşılır

G

Girly<<<<

Forum Okuru
Kızlık zarının bozulmadığı nasıl anlaşılır
Kızlık zarının bozulup bozulmadığı nasıl anlaşılır kesin çözüm burada

Merhaba

Erkek arkadaşımla bir şeyler yaşadık çıplakken yani alttım da kilotum yoktu o da çıkarmıştı nasıl kendimi o halde buldum anlamadım ama erkek arkadaşım vajinama penisi ile sürtüyordu ama onun girmesine müsade etmedim o şekilde boşaldı aslında elimle boşalttım sonra . Sevişirken penisinin ucu girer gibi oldu ama ben geri çektim kendimi girmemesini söyledim . Kızlık zarım bozulmuş olabilir . Kızlık zarının bozulmadığı nasıl anlaşılır. Ne yapmalıyım nasıl anlarım kızlık zarımın bozulmadığını lütfen bana bir bilgi verin lütfen kafamı kurcalıyor bu gün boyu acaba kızlık zarı bozulmuş mudur
 
Merhaba

Genellikle bu soruyu şöyle sorarlar "kızlık zarının bozulduğunu nasıl anlarım" ama sen "kızlık zarının bozulmadığını nasıl anlarım" diye sormuşsun aslın da iki soru birbirinin tersinden sorulsa da aynı soru değil.

Kızlık zarı vajinanın 2-3 santim içerisin de bir zardır ve kızlık zarı üzerinde kılcal damarlar bulunur , kızlık zarı yırtıldığında bu kılcal damarlar kanar. Kimi kadınlar da kızlık zarı esnektir hiç kanama olmaz. Eğer her hangi bir şeyden yani ilişki , mastürbasyon , parmağınızı ya da başka bir cisim vajinanıza soktuğunuz da 2-3 damla kan gelecektir. Bu belki bir süre sonra gelebilir ama bazı kadınlardan hiç kan da gelmeyebilir.

Anlattığın ilişki de penisin ucunun hafifçe girmesi durumu var bu durumda eğer kan hiç gelmediyse kızlık zarın muhtemelen bozulmamıştır. Ama kesinlikle bozulmamıştır diyemeyiz. Yani kızlık zarının bozulmadığını kendi herhangi bir şekilde göremezsin ya da bilemezsin. kendin tarafından bunu bilmenin hiç bir yolu yok maalesef. Bu konuda uzman bir jinekologa gitmen ve muayene olman gerekir çok kısa ve acısız bir muayenedir .

Yani kısaca bunu anlamanın kesin bir yolu maalesef yok.


Aşağıda konu ile ilgili bir link daha var incele faydası olur.

 
Geri
Üst