Bu aralar bende böyle itiraflar duyar oldum..
Ablamın bir arkadaşı var. Ayın sonunda evlenecek olan nişanlı bir çocukla çıkıyor..
Ama şöyle birşey var; kız bu çocuğun nişanlı olduğunu bilmiyordu.. Zaten çocuk geldi teklif etti.. Kızdan çok fazla etkilenmiş.. Ya benimsin, ya benim durumu..
Kıza nişanlı olduğunu ilk gün söyledi.. 😕 Tabi kız bunu duyunca ben böyle bir aşağılılık yaparak seninle çıkamam dedi.. Ama kız da çocuktan çok hoşlanıyor..😕 Çocuk nişanlısından hiç böyle bir yakınlık görmediğini, evleneceği kızın onun olduğunu söyledi.. Yani çocuk çok aşık.. kız da "nişanı at o zaman ancak böyle olabilir" dedi.. Ama çocuk nişanı atamıyor çünkü nişanlısıyla senin gibi birlikte olmuş.. 🙂 Çocuk ne olursa olsun evlense bile ertesi gün boşanıp ablamın arkadaşıyla evlenicek.. Evlenicek diyorum çünkü o kadar eminim.. Kız ona şimdi yüz vermiyor konuşmuyorlar ama ablam kızın yakın arkadaşı olduğu için sürekli ablamı arıyor..kıza ulaşmak için.. Bayramın sonunda nişanı bozacağını söyledi..
Çok üzülüyorum ben.. 🙁 hem çocuğa, hem çocuğun nişanlısına, hemde ablamın arkadaşına.. Nişanı bozacak çocuk ama olan nişanlısına olacak..
Umarım seninde güvendiğin dağlara kar yağmaz..
Aslında ben bu olaydan önce, evlenmeyi düşünülen kişiyle birlikte olunmasını kötü bulmuyordum. hala da bulmuyorum ama bu konu bazen çıkmaza sokabiliyor insanı..
Umarım birlikte olduğun kişi çok çok güvenebildiğin birisidir.. Ve umarım aranızda hiç bozulmayan sevgi bağı vardır.. Yoksa zaten anlattığım gibi, sevgiyi başka birinde bulup gidebilir..