kızlarr klomen kullanmaya adetin 3. günümü 5.günümü başlanıyo ve kaç tane içiliyo kullananlar yardımcı olurmusunuz lütfen
Kizlar ben kac gundur cok agriyordum kan analizi yaptirmak icin bile gidemedim (( banyo yaptim sabah kalktim pembe akinti geldi doktorada gitmedim belkide adet oluyorum diye dusundum ama bugun cok kotu agrilarim oldu iki tane parca halinde bi sey geldi yari kan yari beyaz bide cok kanamam var ilk kez oldugu icin bilmiyorum ne oldugunu bir bilgisi olan varsa lutfen paylassin kendimi cok suclu hiss ediyorum.Ne yapacagimi bilmiyorum bilgisi olan biride yok etrafimda o yuzden size yaziyorum bi doktoru aramadim keske arasaydim belkide bu kadar uzgun olmazdim keske banyo yapmasaydim 🙁( bide ben bu ayda klomen icsem olurmu acaba yoksa muhakkak doktor muayinesinden sonra mi iceyim?
Canım ben hiç düşük yaşamadım bilemem. Yaşadığın şey adet başlangıcı mı düşük mü bilmiyorum. Banyo yapmakla bebeğe zarar vermiş olmazsın kendini suçlama. Her zamanki gibiyse kanaman adettir. Ama çok parça gelir gibi ise düşük oluyormuş. Öyle diyorlar. Aslında bi zaman benim öyle olmuştu hala şüphelenirim ama bilemedim hiç. Klomeni ise mutlaka doktor kontrolünde al. Ki ultrason takibi çok faydalı. Yumurtan çatlamıyorsa iğne de verir hem. Ayrıca eğer bu ayki yumurtan çatlamamış ise kiste dönüşüyor ve kist de adetle atılırken ağrı ve biraz fazla kanama yapabiliyor. Ondan da kaynaklanabilir canım. Bunlardan şüphe duyuyorsan mutlaka doktora git.
Kizlar ben kac gundur cok agriyordum kan analizi yaptirmak icin bile gidemedim (( banyo yaptim sabah kalktim pembe akinti geldi doktorada gitmedim belkide adet oluyorum diye dusundum ama bugun cok kotu agrilarim oldu iki tane parca halinde bi sey geldi yari kan yari beyaz bide cok kanamam var ilk kez oldugu icin bilmiyorum ne oldugunu bir bilgisi olan varsa lutfen paylassin kendimi cok suclu hiss ediyorum.Ne yapacagimi bilmiyorum bilgisi olan biride yok etrafimda o yuzden size yaziyorum bi doktoru aramadim keske arasaydim belkide bu kadar uzgun olmazdim keske banyo yapmasaydim 🙁( bide ben bu ayda klomen icsem olurmu acaba yoksa muhakkak doktor muayinesinden sonra mi iceyim?
zulyacım senin adt tarihin geçmişmiydi eğer normal tarihinde adet oluyosan parça gelebiliyomuş bazen normalmiş...eğer adet tarihin geçtiyse ve bebek bekliyosan bi düşük tehlikesi olabilir en kısa sürede bi doktora git canım aklında soru işareti endişe kalmasın...
canım gecmıs olsun kımyasal gebelık dedıklerı olaydan yasamıs olabırsin banyo yapmanla alakası yoktur suclama kendını doktora gıtmeyıde ıhmal etme klomen catlatma ıgnesı olmadan kullanılrsa yumurta takıbı yapılmassa olumsuz sonuclar yaratabılır mesela senın gecen aydan kıstın kaldı belkı ve bıdaha klomen kullanırsan kıstın buyumesıne ve sertlesmesıne neden olur kafana göre kullanmamanı doktor kontrolunde kulllanmanı tavsıye ederım
berrak mavi çok tebrik ederim ben yeni katıldım bilmiyorum ama senin klomenlemi oldu ne kadar süreyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?