Koç Burcu 2012 Haziran Ayı Burç Yorumu.... Koç Burcu Meleklerimize...

LaViNYaM

>>>ιкιz αηηєѕι<<<
Koç Burcu 2012 Haziran Ayı Burç Yorumu.... Koç Burcu Meleklerimize...
Koç Burcu 2012 Haziran Ayı Yorumu
Koç Burcu Aylık Burç Yorumu




Koç Burcu Melekler buyrun bakalım haziran ayında sizi neler bekliyor merak ettikleriniz sağlık para aşk durumunuz nasıl olacak merak eden koç meleklerimiz buyursun gelsinler....




koc burcu-198.jpg



Haziran ayında 4 Haziranda Yaydaki Ay Tutulması, 5-6 Hazirandaki Venüs Tutulması iletişim, yollar, görüşmeler, haberler, resmi yazışmalarda, iletişim araçlarında sorunlar çıkarabilir.

Olası sorunları,krizleri soğukkanlıkla çözmeniz için şimdiden bu tür sorunlara karşı uyanık olun derim ve sakin yaklaşın durumlara, çözüme odaklı olun derim.
Bu tür konularda beklentileri olanlar ise, işin gecikmesi ile küçük bir hayal kırıklığı yaşayabilir. Sabretmek gerek. Beklediğiniz haber 19 Haziranda Yeni Ay’ın İkizlerde gerçekleşmesinin ardından gelecek gibi.

Umarım güzel haber gelir sizin için. Yıldızlar karışık sizin için bu ay, en iyisi etrafı, olayları gözlemek, ona göre manevra yapmak kanımca. Ancak ne derler bazı şeyler de netleşmeye başlıyor somutta. Kafanızdaki sorulara yanıt bulmanız için gerekli gelişmeler olmaya başlıyor.


İşinde, iletişim araçlarında aksaklık yaşayanlar ise, biraz ekstra masraf yapmak durumunda kalacak çözmek için.


Araba kullanlar için de küçük uyarı; arızalara karşı önlem almak için aracınızı yola çıkmadan önce kontrol ettirin derim.

Kiminiz ise, evde bazı aletlerin, tesisatın aksaması ile meşgul olacak görünüyor. Ay boyunca işiniz gücünüz aksaklıkları çözmek olacak gibi.


Yolda birilerinin dolduruşuna gelip de, boşu boşuna trafik cezası almayın derim bu arada. Kasko süresi dolanlar da bir kontrol etsin derim.


Bu ay araba almak isteyenler bence sonraya bıraksınlar veya 28 Haz-1 Temmuz olabilir.


Gelelim güzel haberlere…


Şans yıldızı Jüpiter 11 Haziranda İkizler burcuna sizin 3.evinize giriş yapacak, 1 sene kalmak üzere.


Evet, ufkunuzu ve çevrenizi genişletecek güzel gelişmelere hazır olun derim. İşi teknoloji, reklam, öğretmenlik, hava ile ilgili, turizmle ilgili olanlar yaşadı. Yeni dil öğrenmek, yeni müşteriler, giderek genişleyen çevre ve yenilenen vizyon ve işlerlerinizde ihtiyacınız olan yenilik, taze kan hayatınıza girecek. Uzun zamandır devam eden ve sizi bıktıran rutinden de kurtulacaksınız.


Hem işinizde hem de ev yaşantınızda sürpriz gelişmeler bekleyin derim. Evinizde sürpriz ziyaretçiler olabilir, sizde kalmak üzere bir arkadaş, akraba gelebilir.


Ve ayrıca Jüpiter ile leyleği havada göreceksiniz, bol bol gezeceksiniz, başka türlü geziler olacak bunlar. Kimisi iş kimisi yakınlarınızla keyif ve kültür gezileri olacak.


Yurt dışına yerleşmeyi düşünenler bavulu hazırlasınlar derim. Ayın sonundan önce yurt dışı veya başka kente gidenlerin kalışı geçici olur ama ay sonunda ve gelecek ay gideceklerin kalışı uzun, kalıcı olabilir.


Taşınma yakın anlaşılan size.


Ancak kararlarınızı gerçekten sağlıklı verin, sırf değişiklik aşkıyla bir şeylere kalkışmayın derim, eskisi gibi yıldız desteği tam yok size henüz, onu bilin. Burcunuzda bulunan Uranüs sizi ani ve sıra dışı değişikliklere iterken iyi düşünün, değişim akıllı veya en azından hazırlıklı, sindirebileceğiniz değişimler olsun, yoksa gerisi çılgınlık olur, sonra sıfıra sıfır elde var sıfır veya dön başa yapmak zorunda kalabilirsiniz.


Geçen senelerde Uranüs Balıkta iken, Balıkları da uyararak değişimi tavsiye etmiştim, kimi gerçekten önemli çıkışlarla hayatlarını yükselten önemli atılımlar başardı, kimisi de çuvalladı. O yüzden, Uranüs süperdir, büyük değişim rüzgarının yıldızıdır, ama bu büyük değişimin rüzgarı keskindir, buna dayanmak, bunu severek ve hazır olarak almak lazım hayatınıza. Özetle, hazır olmadığınız değişimleri 2 defa düşünün, hazır olduğunuz değişime de çekinmeden atılın derim. Her zamankinden daha profesyonel ve stratejik planlar yapın derim, hırslı olun, değişim isteyin ve bu değişimin planlarını yapın ustaca. Sonra “start”!


Yeni düzenin ayak sesleri giderek duyulmaya başlıyor hayatınızda..


Para olaylarına bakarsak; 11 Hazirana kadar para evinizde kalan Jüpiter’in faydalarını görmüşsünüzdür, parasal şartlarınızı geliştiren işlere atıldınız, para biriktirmişsinizdir, şimdi şans ve büyük para yıldızı Jüpiter 3.evinize giriyor, gelişen parasal koşullarınızla daha iyi bir yaşantı için hayatınıza teknolojinin rahatlığını sunacak şeyler almak isteyeceksiniz, araba, ipad vs merak saracaksınız, interneti vs daha fazla kullanacaksınız. Dil veya başka becerilerinizi geliştirmek için kursa gitmek isteyeceksiniz. Belki Astrolojiye merak saracaksınız. Yeni insanlarla tanışacaksınız gezerek ve net aracılığıyla. Hayatı daha kültürlü yaşamaya meyledeceksiniz.


Evet, kimi Koçlar ise, yakın yerlerde ev almak isteyebilir, semt değiştirmek isteyebilir. Kiminiz de, yurt dışına gidecek gibi görünüyor. Kiminiz de yanına ev arkadaşı alıp evin giderini paylaşarak, parasını koruyacak.

Kimi Koçlar için bu aydan itibaren en önemli şey bir sene boyunca eğitim olacak. Kendinizi geliştirmek adına, eğitimde hızlı ilerleme ve başarı kaydetmek için hevesli çalışma dönemi olacak.


Kimi Koçlar ise, alanında eğitim vermek, seminerler için bol bol kentleri gezecek. Kendini medya yoluyla daha geniş toplum tabakasında duyurmaya yönelecek. Yani açılım zamanı sizin için.


Bütün bunlar size hem yeni çevre ve yeni çevre vesilesiyle daha canlı, kaliteli ve maddi olarak daha kaliteli yaşantıyı getirecektir.


Kimi Koçlar ise, çocuğu varsa onun eğitimi vesilesiyle, mekan değişimi gündeme gelebilir çocuğunuz için.


Özetle, ailede sizi kıpırdatan gelişmeler bekleyin derim.

Koçlar parasal konularda kardeşlerle de yoğun iletişim içinde olacaksınız. Kiminiz kardeşlerinizle parasal bir sorunu çözebilecekken, kiminiz parasal konulardan dolayı ilişkinizi bozma riskine maruz kalabilirsiniz, bu iş ya küsmeye varır, ya da ciddi bir tavır almaya gider. Sınırlarınızı yeniden çizersiniz, ama siz ama kardeşiniz.



Aşka bakalım; aşkı yakın çevreden arayın derim. Veya var olan/eski bir sevgiliyle ilişkinizdeki sorunları düzeltmek için güzel zamanlar. Olgunlukla yaklaşmanız için gerekli sağduyuyu gösterme imkanınız var, bu şekilde sorunları geride bırakıp ilişkinizi daha kaliteli bir çıtaya yükseltme imkanınız var.


Aşkı bulamayanlar ise, yeni aşk için birkaç ay daha bekleyecek…
 
Geri
Üst