Koç Burcuna Temmuz Tarot Açılımı

handanca

Daimi Üye
Yönetici
Koç Burcuna Temmuz Tarot Açılımı
koç burcuna uygun isimler koç temmuz 2010 burcunun eski adı
meleklermekani14-8025.jpg


Koç Burcuna Temmuz Tarot Açılımı
Bazı olayların oluşumunda lütfen kimseyi suçlamayın. Unutmayın ki bazı olaylar sizin verdiğiniz kararlar yada tavizler sonucunda oluştu. Bu aralar ilişkinizdeki bazı dalgalanmalarda sizi şaşırtabilir. Sanki sabrımı deniyorlar diye de düşünmeniz olasıdır.
Bu dönemde duygularımızı ve davranışlarımızı da kontrol altına almazsak hiç istemediğimiz ortamlara girebiliriz. Bazı tartışma ortamları aşırı strese neden olabilir. Bu ay giden sevgilinin dönmesi olabileceği gibi uzaktaki yada özlenen kişi ile de görüşme yapabilirisiniz. Bazı kararları vermekte çok gecikme yaşadığınızı kabul edin. İnsanlarında etkisinde kalmadan kendi mantığınızla vereceğiniz kararlar yüzünüzü güldürecek. Lütfen yakınınızdakilerin sizin iyi niyetinizden faydalanmasına izin vermeyin. Dinlenme zamanınızın artık geldiğini gösteriyor kartlar.
Sevgili Koç burcu Meleğinin şüpheciliği malesef onu istemediği durumlara düşürebilir. Güvendiğiniz insanların sesine kulak verin oldumu? Dostluğa değer vermeniz takdir edilecek bir davranış. Bu arada kendinizi ihmal etmeyin bu dönem. Güzel olun, bakımlı olun.. Unutmayın eğer bekarsanız heran her ortamda güzel fırsatlar karşınıza çıkabilir. Gururlusunuz, Sizin iyiliğinizi isteyen yada düşmanınız olan kişileri iyi ayırt edin . Düşünmeden sarf ettiğiniz bir sözle onları kırabilirsiniz. Sevgili melekler merhametinizin de başkalarının kullanmasına izin vermeyin.

Burcunuzun adının nereden geldiğini biliyormusunuz?
Burcunuzun adı ile ilgili yıldız burçlarını şekillendirme ve isimlendirme binlerce yıl önce Mezopotamya'da başladığı halde bu devirlerden kalma yazılı belgeler çok azdır. Ancak eski Yunan uygarlığından itibaren her türlü bilgi, rivayet ve efsane yazılı hale getirilmeye başlanıldığından yıldız burçlarının hikayeleri Yunan mitolojisi ile özdeşleştirilir.


Aslında balık, akrep, yay gibi burç isimleri o takım yıldızların isimleri değil onları sembolize eden şekillerin isimleridir. Burç isimleri genellikle her yerde aynıdır ama yine de toplumuna göre ufak tefek farklar vardır. Örneğin her yerde adı Virgin (bakire) olan burç Türkçe'de 'başak' olmuştur. Burcunuzun takımyıldızının ismi, sembolünün İngilizce ve Türkçe isimleri ve tarihleri ile birlikte mitolojideki hikayesi şu şekildedir:

  • Aries / Ram / Koç (21 Mart-20 Nisan)
Yunan mitolojisinde, Argo gemisinde, Yason'un idaresi altında sefer yaparak 'Altın Pösteki'yi arayan Argonot'un hikayesine dayanır. Altın postu taşıyan koç sonunda gökyüzüne çıkarak burada yerini alır

MeleklerMekanı Tarot danışmanı handanca
 
bu açılı sadece bayanlar içinmi geçerli koç erkeklerinin dahamı farklı yoksa aynımı?.
 
Geri
Üst