Koçak Pırlanta’dan Ametist Mor Takılar

fırtına

Yeni Üye
Üye
Koçak Pırlanta’dan Ametist Mor Takılar
kocakmork.jpg


Koçak Pırlanta’nın 2009 senesine özel hazırladığı mor koleksiyonu seneye damgasını vuracak. Koleksiyonda yer alan tasarımlar hem gün içinde hem de gece kullanılabilecek şekilde tasarlanmış modellerden oluşuyor. Koçak Pırlanta ile bayanlar gün boyu şıklıklarını koruyacaklar. Bir tanesi ametist taşları ile süslenmiş oldukça zarif, kolye ucu ve küpeden oluşan damlalı set, diğeri geometrik model ve ametist taşı üzeri pırlantalarla bezenmiş küpe,taşın etrafı pırlantalarla bezenmiş zarif küpe, tek ve iki taşlı olmak üzere etrafı pırlantalarla çevrilmiş yüzükler Koçak kadınının şıklığına güzellik katacak.

Ametist taşının özellikleri
Ametistin fiziksel olarak vücuda yararları da bitmiyor. Göz hastalıklarına, alerjiye, baş ağrılarına ve kalp rahatsızlıklarına iyi gelirken, negatif elektrik yükü taşıdığından dolayı; bedendeki fazla elektrik yükünü toplayarak beyin gücünü yükseltiyor.

Psikolojik etkileri ise; bulunduğu çevredeki olumsuz enerjileri temizlerken, odanın herhangi bir yerinde durması bile olumsuz enerjileri toplayıp pozitif enerjiye dönüştürür. Koyu mor ya da çok açık renkli olan ametistler en güçlü enerjiye sahip olan ametistlerdir.


kaynak:devtürkler
 
Geri
Üst