kocam beni kız kardeşimle aldatıyor yardım

  • Konbuyu başlatan ben ne yapacağım?
  • Başlangıç tarihi
B

ben ne yapacağım?

Forum Okuru
kocam beni kız kardeşimle aldatıyor yardım
arkadaşlar çok zor durumdayım . nasıl anlatacağımı bilemiyorum. bundan 3 ay önce doğum yaptım kardeşim yanımda kaldı 15 gün sonra gitti. o zamanlar eşimle birlikte geç saatlere kadar oturuyordu. ben yatak odasında uyuyordum.gece bebeğim ağladı emzirmeye kalktım baktım eşim yanımda değil. saat 3 civarlarıydı bebekle birlikte salona gittim ikisi hala oturuyorlardı. kardeşim sabahı gitti gittikten 5 gün sonra geri geldi ve tekrar gitti en son dün gece bendeydi. gece lavaboya kalktım baktım yine eşim yanımda değil .içime şüphe düştü yavaşça antrede ilerledim eşimle kardeşimin salondaki koltukta öpüştüğünü gördüm.kanım dondu yavaşça odama geri döndüm rüya olmasını diledim . yatağımda sessizce ağladım ne yapacağımı bilmiyorum .sabaha kadar uyumadım eşim saat 5 gibi yatağa geldi kardeşim kahvaltı hazırladı masaya oturmadım canım istemiyor dedim kardeşm evden çıktı eşimde işe gitti . evde saatlerdir ne yapacağımı düşünüyorum bebeğim var biri sözde kardeşim diğeri kocam :( ne olur bana akıl verin ben ne yapacağım kendimi öldürmeyi bile düşündüm ama bebeğime kıyamadım onu annesiz bırakmak istemedim.
 
Merhaba,

Yardım çağrınızı bu sabah gördüm fakat cevap yazamadım. Çünkü yazacağım cümleleri uslubuyla nasıl torparlayabileceğimi bilemedim. Çok kötü ve vahim bir durum.. Allah her ikisinin de cezasını versin. Yapmanız gereken eşinizi boşuyorsunuz kardeşiniz denen karektersizle de bağlarınızı koparıyorsunuz. Boşanma ilanınızı sizi tanıyan herkes duyacak ve haklı olarak yeni doğum yapmış birinin boşanma gerekçeside merak olucak. Bu noktada çok güçlü olmanız gerekiyor. Kardeşiniz olan karektersizi olaya hiç bulaştırmayın. Sonuçta ucu Ailenize dokunacaktır. .. Allah yardımcınız olsun ve size güç versin..
 
Sorunu çözeceğiniz nokta bence kız kardeşiniz. Nasıl olur da böyle bir şeye müsade eder ? Kız kardeşiniz yaklaşmasa ya da izin vermese eşinizin yapacağı birşey yok. Olayı kız kardeşinizle çözeceksiniz. Ayrı bir şekilde alacaksınız ve önce ona söyleyeceksiniz olayın büyümesi halinde kız kardeşinize var ise anne baba ve kardeşlerinize durumu anlatacağınızı buna hemen bir son vermesini ve asla bir kez daha gelmemesini, hatta başka bir bahane ile bunu yapmasını sağlamalısınız.

Eğer kız kardeşiniz eşinize, sizin tarafınızdan böyle bir dönüş olduğunu anlatır ise eşiniz tarafında işler karışabilir. Ya da hiç bir şekilde ekşına girmeden tekmeyi basmalısınız eşinize. Tek yapacağınız şey bu.
 
Bence boşamalısın. Kardeşinle konuşma fikri yanlış. Sana bu sadakatsizliği ikisi birden yapmış. Heleki sen ona evlat vermişsin. En ilgi görmen gereken zamanda, karaktersizlik bu. Layığını bulmuş eşin. Kendi gibi karaktersiz kardeşin malesef. Hele sana çok kızdım. Ne yapıcam da ne demek. Düşünmen hata.
 
Yeni bir çocuğunuz varken o zor günlerde size yardım etmesi gereken 2 kişi böyle bir yanlış yapıyorsa 2 sinide çıkartın hayatinizdan ve güçlğü olunuz malesef bu tarz insanlarımız var...
 
Geri
Üst