Kocam boşanmak istiyormuş

S

Selma121212

Forum Okuru
Kocam boşanmak istiyormuş
Kocam boşanmak istiyormuş ne yapmalıyım

Merhaba
12 yıldır evliyim ve iki oğlum var biri 10 diğeri 7 yaşında. Kocamla son 1 seneye kadar aramızda hiçbir sorun yoktu. özellikle son 6 aydır aramız pek iyi değil. Kocam önce eve geç gelmeye başladı daha sonra 3-4 defa hafta sonları işim var diyerek annesinin olduğu şehre gitti ve ilk gidişinde sadece onlarda yarım gün geçirmiş 2 gün neredeydin diye sorduğumda arkadaşındaymış filan gibi yalanlar attı ilk kavgamızda o zaman olmuştu. Geçenler de görümcemle konuşurken bu konu açıldı kocam boşanmak istiyormuş imaları yaptı aman ayrılmayın ben asla böyle şey istemem gibi laflar etti. Kocamın ilgisizliğiyle görümcemin bu imalarına bakınca sanki kocam benden boşanmak istiyormuş gibi geliyor hatta sanki hayatında birileri var. Ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım doğrusu bir açmaz yaşıyorum yardımcı olun lütfen.
KOCAM BOŞANMAK İSTİYORMUŞ.jpg
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba Selma ,

Doğrusu ne demeliyim biraz şaşırdım ama anladığım kadarıyla kocanla böyle bir konuyu halen konuşmamışsınız ve 3. kişiler üzerinden bir fikir yürütmeye çalışıyorsun. Boşanmak fikri evlilikte ciddi bir karardır ve iki kişi tarafından oturup konuşularak alınmalı ve eğer varsa çocukların durumu konuşulmalı her şey konuşulduktan sonra eğer boşanmaktan başka çare kalmamışsa boşanılmalıdır. bence önce bu konuyu kocanla otur konuş kocanın bu konuda düşünceleri ne neden aranızda bu sorunlar var ve boşanma gibi bir düşüncesi olup olmadığını tam anlamıyla anlamanı ve daha sonra sebeplerini konuş. iki çocuğunuz var bence herşeyden önce onlar önemli eğer kocanın böyle bir düşüncesi varsa onu bu düşüncesinden sen vazgeçirmeye asla çalışma bunu tamam olur diyerek geçiştir bu konuyu kocanla aile büyükleri konuşarak vazgeçirsin sen değil. Ama bunları hep varsayımlar üzerine konuşuyoruz tabiki bence sen önce bir konuş bakalım umarı herşey senin için hayırlı olur.
 
Valla hayatım aynı durum herkesin başında, bir kadının bir kadından başka daha büyük bir düşmanı olamaz. Kocanda bu tür değişiklikler var ise yüzde bir milyon başka bir kadın vardır. Yolla gitsin. Hatta hissettin sana bişi demedi ya al karşına ben senden boşanmak istiyorum ne nafakada anlaş ev varsa araba varsa anlaş daha o demeden kendin otur konuş seni istemiyorum de bak bakim ne oluyor. Açmazmış yok çıkmazbış boş laf bunlar boşş
 
Geri
Üst