Kızz vallahi erkekler de hamile kalabiseydi eğer senin esvgili cici kocişin levo sırf kendini senin için feda ederek hamile kalırdı![]()
valla yapardi ne hayirli kocam var be tü tü tü masallah nazar degmesin koca bebegime

Kızz vallahi erkekler de hamile kalabiseydi eğer senin esvgili cici kocişin levo sırf kendini senin için feda ederek hamile kalırdı![]()

Benim esimde yemek secmiyo cok sükür pek yemek yapmadigim icin secme sansi düsüyo dogal olarakgenelde etli yemekleri seviyo (böö😀 ) akilli kocisim cici kocisim benim 😀
aynen bendede öyle, zaten kocam benden önce geliyor eve, ben gelince ya beraber birsey yapiyoruz, yada anneme gidiyoruz 🙂
en sevdigi sey Beyaz peynir. her ögün koysam önüne yer 🙂
hic sevmedigi, makarna, eriste, manti, kisir,brokoli, mercimek köftesi..... yani benim sevdigim seyler 🙂

Oyy valla benim de en sevdiğim şeyler bunlar sevilmez mi ay 😀E işin iyi önüne bi peynir koyuver gitsin nolcek 😀![]()
" hadi annen gile gidelim diyor" 🙂 
Muhtemelen öyledir o zamano konuda $ansliyim yaaa... aciktimi kendi yapar yer, ben etten, tavukdan, balikdan igrendigim icin, yiyceyi zaman kendi halleder.
aaaa yoksa ondanmi hep
" hadi annen gile gidelim diyor" 🙂
![]()

Ben de severim ama bu konu bana iyi gelmedi hee söölim 🙁Bu gün diyete başladım...