Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi bilgileri

  • Konbuyu başlatan Misafir
  • Başlangıç tarihi
M

Misafir

Forum Okuru
Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi bilgileri
Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi iletişim bilgileri Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi randevu alma Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi randevu iptal etme v telefon numarası Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi hakkında bilgiler burada arkadaşlar. Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi iletişim bilgileri kaynaklarına yer veriyoruz ve randevu almak isteyenler için ise Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi randevu alma aldığı randevuyu iptal etmek isteyenlerede Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi randevu iptal etme işleminin gerçekleşmesi için Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi telefon numarası sunuyoruz arkadaşlarım.


hastane1-333.jpg


Hastane Adı: Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi – Mavi Hastane
Telefon: (0272) 246 33 33
Faks: (0272) 246 33 22
Adres: Ali Çetinkaya Kampusü İzmir Karayolu 7. Km.
İl: Afyon
İlçe: Afyonmerkez
Web Adres:AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ ARAŞTIRMA ve UYGULAMA HASTANESİ




Hastane Açıklaması
Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi adres ve iletişim bilgileri. Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi tanıtım sayfası. Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi randevu alma. Mavi Hastane olarak da bilinmektedir.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Ahmet Necdet Sezer Uygulama Ve Araştırma Hastanesi – Mavi Hastane HakkındaAfyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesi 18.10.1999 tarihinde poliklinik faaliyetleri ve günübirlik ameliyatlar ile hizmet vermeye başlamıştır. Bugün, Ali Çetinkaya Kampusünde hizmet vermekte olan Hastanenin toplam yatak sayısı ek binaların da hizmete açılmasıyla 426 olmuştur.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğü Ahmet Necdet Sezer Araştırma ve Uygulama Hastanesinde; Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları, Pediatrik Endokrinoloji, Genel Cerrahi, Meme hastalıkları polikliniği,İç Hastalıkları, Endokrinoloji, Çocuk Cerrahi, Nefroloji, Gastroenteroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, Beyin Cerrahi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Bel ağrısı, Göz Hastalıkları, Üroloji, Nöroloji, Epilepsi Polikliniği, Psikiyatri, Göğüs Cerrahisi, Kulak Burun Boğaz, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi, Aile Hekimliği ve Check-Up, Osteoporoz, Diş Sağlığı ve Hastalıkları, Beslenme ve Diyet, enfeksiyon Hastalıkları, Dermatoloji, Adli Tıp, Ağrı ve Anesteziyoloji, Göğüs Hastalıkları, Kardiyoloji, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp Damar Cerrahisi ile Acil poliklinikleri hizmet vermektedir. Hastanede 6 yataklı anestezi, 5 yataklı genel cerrahi, 5 yataklı beyin cerrahi, 14 yataklı yenidoğan, 5 yataklı çocuk, 6 yataklı koroner ve 6 yataklı iç hastalıkları olmak üzere toplam 8 adet tam teşekküllü yoğun bakım ünitesi vardır. Halen 7 ameliyathanede günde 25-30 ameliyat yapılmakta olup, önümüzdeki günlerde iç donanımlarının bitirilmesi ile ameliyathane sayısı 12′ye, günlük ameliyat sayısı ise 45-50′ye çıkacaktır.

Acil Servis ;
2003 yılı sonunda 100 m²lik bir alanda hizmete başlayan ünite, 2005 yılı içinde 600 m²lik kendi yerine taşınmış olup; 25 acil, 5 çocuk acil gözlem yatağı ile hizmet vermeye başlamıştır. Deprem vb. felaketlerde aynı anda 60 hastaya bakılabilecek bir alt yapıya sahiptir.

Ameliyathaneler;
Başlangıçta 3 olan ameliyathane sayısı 7ye çıkarıldı daha sonra yapılan ek bina ilaveleri ile 12ye çıkarıldı. Bunlardan 3ünün montajı sürmektedir.Günlük ameliyat sayısı 25ten-50ye çıkacaktır.
Hastanemizde Artroskopik cerrahi ve lazer uygulamaları, Endoskopi ve ERCP, Endoskopik Sinüs Cerrahisi, Fako katarakt, Laparoskopik cerrahi ameliyatları, Açık kalp cerrahisi ile ileri teknik ve beceri gerektiren pek çok ameliyatlar yapılmaktadır. Hastanemizde 2005 yılında 5240 kişi büyük ve orta cerrahi girişim ile endoskopik girişim yapılmıştır.

Yoğun Bakım Üniteleri;
Son iki yıl içerisinde toplam 10 olan yatak sayısı bugün 53 yatağa ulaşmıştır. Bunlar;
Anestezi- 6 yatak
Genel Cerrahi- 5 yatak
Beyin Cerrahi- 6 yatak
Yenidoğan- 14 yatak
Çocuk -5 yatak
Koroner -6 yatak
Dahili – 6
K.V.C. -5 yatak olmak üzere 8 tam teşekküllü yoğun bakım ünitesi mevcuttur.

Tanı Üniteleri ;
Son iki yıl içerisinde aşağıdaki üniteler hastanemize kazandırılmıştır.
  • Magnetik Rezonans Görüntüleme
  • Multislice Tomografi
  • Ultrasonografi (toplam 6 adet değişik bölümlerde)
  • Nükleer Tıp Merkezi
  • Kemik Mineral Dansitometre
  • Anjiyografi
  • Endoskopi (iki adet)
  • Uyku ve Solunum bozuklukları
  • Horlama ve gündüz aşırı uykululuğu tetkik ve tedavi merkezi
  • Tam Donanımlı Solunum Fonksiyon Testleri
  • Videobronkoskopi
  • EMG
  • Otopsi
  • Genetik Tanı Merkezi
 
Geri
Üst