kolay el becerileri

MEÇHUL

Daimi Üye
Üye
kolay el becerileri
kolay el becerileri ilginç el becerileri becerisi süsler çocuk pratik
Sevgiyle sımsıkı sarılmış
Kartondan minik çantalar yaparak, şişeler için yaldızlı süsler kullanarak ve birbirinden güzel hediye paketleriyle sevdiklerinizi bir kat daha mutlu edebilirsiniz.
hob0045.jpg


Minik çantalar

hob0045a.jpg

Eğlenceli bir fikir: Renkli karton kağıdından dikdörtgen parçalar kesin. Kartonu çanta şeklinde katlayıp yapıştırın. Üzerine tuhafiyelerde bulabileceğiniz renkli süsler yapıştırın. Keçeli kalemle çantayı süsleyin. Son olarak çantaya bir sap yapmayı unutmayın.

Melekler geçidi

hob0045b.jpg

Bir parça nostalji yaşayın: Hediyelerinizi melek desenli hediye kağıdına sarın. Kurdele olarak tül kullanın. Tülün üzerine tuhafiyelerde satılan minik parlak taşlar yapıştırın. Tüle isim kartını takmayı da unutmayın.

Yaldızlı süsler

hob0045c.jpg

Şişeler için ilginç bir paketleme tarzı. Şişenin üzerini önce kağıtla kaplayın. Ardından sarı veya yaldızlı bir fileyi üzerine geçirin (limon filesi olabilir). Yaldızlı kağıttan yapraklar kesip filenin üzerine yapıştırın.

Doğu usulü


Genelde çiçekçiler tarafından kullanılan kırışık kağıtlardan alıp hediyenin tamamını sarın. Bantla yapıştırmak yerine açık ucunu bir iple bağlayın. Bir diğer öneri ise kırışık kağıdı kurdele şeklinde hediyenin etrafına sarmak. Dilerseniz bir de küçük bir isim kartı ekleyebilirsiniz.
 
Geri
Üst