Koltuk altı beyazlatma

H

Hülya333333

Forum Okuru
Koltuk altı beyazlatma
Koltuk altı beyazlatma bitkisel doğal çözüm

Selam

Koltuk altlarıma lazer epilasyon yaptırıyorum Ama bu süreçte koltuk altlarım simsiyah olduğunu gördüm. koltuk altlarımı siyahlığını nasıl geçirebilirim evde doğal bitkisel bir çözüm önerebilir misiniz koltuk altlarım neden bu kadar simsiyah görseniz gerçekten simsiyah olmuş durumda ne yapabilirim bunlar için ne tavsiye edersiniz.
 
Merhaba Hülya

Koltuk altları genelde yaz aylarında daha çok kadınlarda olmaktadır sebebi Koltuk altları mızı da yaptığımız epilasyon ya da Jiletle koltuk atlarımızı almaya çalıştığımızda pürüzsüz olsun diye tersten aldığımızda cildimiz tahriş oluyor tahriş olan cildimiz pişik oluyor bir süre sonra pişik de koltuk altlarının kararmasına sebep oluyor.

Evde doğal olarak bunu halledebiliriz. Basit yöntemler var. Bunları uygularsak koltuk altı kararmaları geçecektir. Koltuk altı tüylerini aldıktan sonra limonla bir güzel ovun ve yarım saat o şekilde bekleyin daha sonra durulayın. Bunu haftada 2-3 kez yapın koltuk altı kararmalarınız geçecektir.

Yine aynı şekilde eğer limon yakıyorsa cildinizi karbonatla deneyin. Karbonatı suda eritin koltuk altlarına sürün kurumasını bekleyin yarım saat geçtikten sonra durulsysbilirsiniz. Aynı işlemi patates suyu ya da patates püresi ile de yapabiliriz hangisini istiyorsanız hangisi kolayınıza geliyorsa onu yapabilirsiniz. Kolay gelsin
 
Geri
Üst