komandosunun meleğinden uygun fiyata çeyizler elemeği göznuru çeyizlikl herşeyyy

bebek hırkası
küçük hanımlar çok şık olsunlar diye sadece 25 tl herşey dahil(yapması ipi kargosu)
renkler değişebilir
resimdeki alıntıdır

Son düzenleme:
Yüregi cok büyük ve güzel bir insansın canım. Allah sevdigini kavustursun tez zamanda.
Örnekleride anneme bir göstereyim.. emeklerine saglık yüregi degerli insan..🙂

Yüregi cok büyük ve güzel bir insansın canım. Allah sevdigini kavustursun tez zamanda.
Örnekleride anneme bir göstereyim.. emeklerine saglık yüregi degerli insan..🙂

teşekkür ederim canım çok güzel şeyler yazmışsın benim için eminimki sende öylesin.ben sevdiğime kavuştum canım 1 kasımda geldi askerden ama iş yok kış günü bulamıyorda o nedenle elişi yapmaya devam ediyorum.ilgin için teşekkür ederim

Son düzenleme:

harika bir şal simli ışıl ışıl iplikten tığ ile emek emek yapılmış bi şal hem normal kullanıma hemde gelinlik üzerine kullanılabilir.farklı renklerdede yapabilirim.herşey dahil(ipi+yapması+kargosu)35 tl çok şık çok güzel hemde çok uygun fiyata siparişlerinizi bekliyorum arkadaşlar

Son düzenleme:

bu birbirinden şık güzel patiklerle hem üşümeyin hemde şık olun diye sadece 12 tl kargosu herşeyi dahil olarak ....toplu alınırsa indirim yapılır.kaçırmayın bu fırsatı hanımlar muhteşem çeyizlikler