Koridor dekorasyonu nasıl olmalı ?

Uzman SühaN

Administrator
Koridor dekorasyonu nasıl olmalı ?
Akıllıca depolama çözümlerinden şık aydınlatma seçeneklerine kadar, koridorunuza vaat etmemiz gereken tüm bilgileri ve fikirleri sunuyoruz. Bir koridor evinizin önemli bir parçasıdır ve kesinlikle dekorasyona dikkat etmeye layıktır.İlk izlenim çok önemlidir, bu yüzden doğru koridor dekorasyonunu seçmek düşündüğünüzden çok daha önemlidir.Güzel bir şekilde dekore edilmiş bir koridor, evin geri kalanı için ön izleme yaratır ve kapıdan içeri girer girmez misafirleriniz için kendi iç mekan stilinizi sunar !

Birbirinden Farklı Koridor Dekorasyonu Örnekleri ile Kaliteli Zamanlar




Koridorlar öncelikle odalar arasındaki geçiş olmasına rağmen, iyi tasarlandıklarında çok daha fazla olabilirler.Koridor dekorunuz böyle küçük bir alanı bastırmamalı, bunun yerine geliştirmeli ve evin iç mekanını tamamlamalıdır. Duvarlar için bir boya rengi seçerken ekstra düşünceye dikkat edin. Işıktan yoksun koridorlara açık renkli duvar boyaları veya kağıtları kullanabilirsiniz.Boya rengi söz konusu olduğunda, cesur ifade tonlarına gidebilir veya hoş ve sakinleştirici bir palet seçebilirsiniz..Koridorlar genellikle dar özelliksiz olabilir, bu nedenle bir özellik oluşturmak için heyecan verici renk kombinasyonları kullanın

Işığı ilginç aynaların bir ekranıyla yansıtın. Küçük koridorlar genellikle pencereden yoksun ve karanlıktır aynalar klasik ışık artırıcı bir çözümdür .Bir koridoru anında aydınlatmanın bir başka yolu, en sevdiğiniz fotoğrafları, baskıları ve kartpostalları ilginç bir şekilde düzenleyerek ya da koridoru canlı bir alana dönüştürmek için bir konsol masasına parlak renkli saksı bitkileri koyarak yaratmaktır.Büyük ölçekli bir resim seçin ve planınıza karakter eklemek için koridorunuza asın.


Bir koridorda, özellikle dar koridorlarda renk ve ilgi katmak için sanat eseri çok yararlı olabilir. Gözü merdivenlerden yukarıya veya bir koridorun altına çekmek için akış ve alan illüzyonu yaratmak için kullanılabilir. Renk paletinden ahşap zemin ve taş duvardaki doğal malzemelere kadar, doğal unsurlarla dolu bu koridorda doğanın merkez sahne almasına izin verin.Koridorlarınızın duvarlarını taş görünümlü kağıtlarla süsleyebilirsiniz. Bir masaya yeriniz varsa en dar konsol bile olsa bir izlenim yaratacak alana sahipsiniz. Konsolunuzu dekoratif aksesuarlarla yada çiçeklerle donatabilir, koridorunuza canlılık sağlayabilirsiniz.Samimi planı tamamlamak için orijinal aksesuarları görüntülemek için tezgah altındaki alanı kullanın.

İşte sizlere koridor dekorasyonu için ilham vericek dekorasyon fikirleri ...


koridor dekorasyonu 1.jpg




koridor dekorasyonu 2.jpg



koridor dekorasyonu 3.jpg



koridor dekorasyonu 4.jpg



koridor dekorasyonu 5.jpg


koridor dekorasyonu 6.jpg



koridor dekorasyonu 7.jpg


koridor dekorasyonu 8.jpg


koridor dekorasyonu 9.jpg


koridor dekorasyonu 10.jpeg
 
Oldum olası koridor dekorasyonuna ilgim vardır. Bana göre bir evin girişi evin tamamı hakkında ipucu verir. Evin girişi olan koridor, antre, hol artık ne derseniz çok iyi dekore edilmeli. Ben genelde konsol kullanmayı tercih ediyorum.Üzerinede dekoratif ürünler yerleştiriyorum. Gerçekten çok estetik bir görünüm sağlıyor. Ayrıca sanatsal resimler tablolarda koridor duvarlarında çok şık oluyor.İsteyenler aplik yada aynada kullanabilir.
 
Geri
Üst