Korona Virüste 3. Dalga Gelecekmiş doğru mu ?

K

korona3geliyor

Forum Okuru
Korona Virüste 3. Dalga Gelecekmiş doğru mu ?

Korona Virüste 3. dalga ne zaman gelecek ? 3. Dalga gelir mi melek kadınlar kulübü forum'da


Selam arkadaşlarım herkese koronasız günler diliyorum. Ekonomik çöküşün daha da artacağı bi takip ettiğim ekonomist var adı Selçuk Geçer diye biraz önce işte 6 saat önce bir video yapmış cep telefonuma düştü izleyim dedim. Ev hanımıyım mecburen bakıyorum az bi dolarım var beklim mi daha düşür mi vs vs diye. Neyse doların kesinlikle yükseleceğini söyledi takip ediyorum kendisini de. Garip bir şeyden bahsetti.

RUSYADAN ALMANYADAN KORKUTAN HABER GELDİ


Rusyada virüsün mutasyona uğradığı ile ilgili acayip bir haber aldığını söyledi. Uluşlararası piyasaların sıkıntılı olacağını virüsün insanlık alemini kasıp kavuracağından bahsediliyor. Yani bu virüs ne ara mutasyona uğradı. Hani Türkiye'de mutasyon olumlu yöndeydi ve virüs gücünü yitirmiş ti ? Yahu kime güveneceğiz aklım almıyor. Her geçen gün daha şiddetli yayılan korona ile ilgili Ülkelerin başkanlarından haberler geliyor Putin " Rusyanın büyük bir bölümünde kontrolu kaybettik " derken Merkel " Berlinin çok yerinde kontrolü kaybettik " şeklinde açıklamalar yapıyorlar. Ameridakada günlük 200.000 kişi hastalığa yakalanıyor. Hastanelerde yatanların sayısı yüzbinleri bulmuş. İngiltere'de 100 binlerce insanın günlük korona olduğu söyleniyor.
korona 3. dalga.jpg


Ee ne olcak şimdi hani aşı çıkacak tı ? Dünya ülkeleri bununla nasıl baş edecek. Peki ya memleketim Türkiye ? Çok üzülüyorum çooook. Dünya ülkeleri Teşvik veriyor işyeri olana çalışanına dükkanı olanına kapalı isen en azından al şu para ile geçin diyorlar peki bizler neler yapacağız ?

Çocuklarımızı aha okula da gönderemiyoruz. Okul paraları ne olcak göndermeden uzaktan eğitim diye saçmalıkla halen çocukların paralarını ödeyecek miyiz. Vaz geçtik servis ücretinden ama acayip bi kıriz var. Yahu ülkede yok diyenlerden iseniz, bende var bende, bizim evde kriz var sizde durum nedir ?

DÜNYA SAĞLIK ÖRGÜTÜ CORONA VİRÜS 3. DALGA DİYOR​


1. dalga koronada yeterli önlem alınamadı 2. dalga ile baş başayız şu anda bunu yaşıyoruz. Yine önlem alınmaz ise, Önümüzdeki yılın yani 2021 yılının sonbaharında aha şimdiden 3. dalganın olacağını söylemişler. Ne yapacağız bilmiyorum bir an önce aşı bulunur mu bizim gibi ekonomisi kötü ülkelere ne zaman gelir ne yaparız bilemiyorum ama bu gelen kıyametin ayak sesleri gibi geliyor bana.

Offf offfffffffffffff
 
Aynı açıklamayı bugün DSÖ'de yaptı malesef gelecek diyorlar. Kritik şekilde uyarmışlar tüm haber sitelerine de düşmüş ama umarım kısa zamanda aşı bulunur. Evet bizim ülkemize gelecek bakan geçen açıklıyordu aşının şu kadar milyon bazında geleceğini bizim de çalışmalarımızın olduğunu vs anlattık. Bizim ülkemizde muhtemelen aşı ücretsiz olacaktır diye düşünüyorum. Ekonomi olayına diyecek bir şey yok. Her kes sizin durumunuzda malesef :(
 
Geri
Üst