Kötü biri miyim ben yani:(

semonur

Yeni Üye
Üye
Kötü biri miyim ben yani:(
Merhaba hanımlar kafam öyle dolu ki..
Bir senelik evliyim kayınvalidem 39 yaşında daha gencecik eşimin 15 yaşındada erkek kardeşi var altlı üstlü oturuyoruz.
Eşimin babası çok sorumsuz eve ekmek bile almaz çok arada işte evlatlarına sorumsuz bir baba senelerdir görümce yardım etmiş kayınvalideme..
Kayınvalidemde alışmış aslında armut piş ağzıma düş genç ama çalışmıyor çalışmamış.
Eşimle yardımcı olyoruz annesine ama nereye kadar ee bende bazen sinir oluyorum adam her akşam içiyor evine bakmıyor..
Adam eskiden beri kayınvalidemi dövüyormuş hiç bir iyi huyu yok annesi sahip çıkmamış zamanında abileride var onlarada birşey dememiş anne yanımıza gelmesin diye istemiyor torunlar uğraşmak falan rahatına düşkün biri..
Geçenlerde yine dövmüş ben yoktum eşim inmiş babasını tutmuş ama eşimdende çekinmiyor kimseden çekinmiyor adam bendende.
Gönlüm el vermiyor dayak yemesine annesi yalnız yaşıyor yanına almak istemiyor :(Bende diyorum diyorum annesi varken oraya gitsin bende istemiyorum açıkçası daha yeni evlendik düzenimizi zor kuruyoruz yani insan kendi annesiyle bile aynı evde yaşayamazken birde 15 yaşındaki oğluyla nasıl beraber yaparım ben böyle düşününcede kötü biriymişim gibi hissediyorum:(Kayınvalidemin annesi bugün ben istemem torunla uğraşamam diyor çok sinirlerim bozuk :(65 yaşında kayınvalidemin annesi rahatını düşünüyor ben napabilirim ki zaten üst katta oturuyoruz henüz evimiz ble yok
 
canım öncelikle allah mesur etsin mutluluğunuz daim olsun. evet yeni evlisin evinde eşin ve kendinden başka birinin olmasını istemeyebilirsin ama şuda var kaynvliden şuan zor durumda. düşene tekme vurmak bize yakışmaz. Sen hatayı kayınvalidenli altlı üstlü oturmakla yapmışsın ama zaten ne kadar uzak olursan kayınvaliden bu durumda yine gelirdi.
şunu unutmadan kayınvalideni düşün yarın onun yerinde sende olabilirsin. bunlar benim düşüncelerim ister kayınvalidene ayrı bir ev tutun yardımcı olun isterseniz evinize alın. sizin bileceğiniz iş.
 
Geri
Üst